Op 1 mei 1926 werd Zunnebeld in Zwolle opgericht door Doris Zunnebeld, de grootvader van de huidige eigenaar Henk Zunnebeld. In vroeger tijden bestond de handel uit postduiven, eieren, vogels en zaden. De winkeloppervlakte bedroeg slechts een bescheiden 25 vierkante meter.

Foto: Een intuïtieve, moderne en gebruiksvriendelijk uitstraling.

Er is sinds die tijd veel gebeurd en Zunnebeld is met 750 vierkante meter uitgegroeid tot de grootste hengelsportzaak in de wijde regio. Met een grote vakkennis, een persoonlijk advies en een uitstekende service is het niet vreemd dat klanten van heinde en verre naar Zunnebeld komen.Foto: Een overzichtelijke product weergave met verschillende filter- en preview-mogelijkheden.

In augustus 2014 heeft Zunnebeld een webwinkel gelanceerd. Op deze manier kan Zunnebeld ook landelijk dezelfde service verlenen en producten tegen de scherpste prijzen aanbieden.Foto: Haarscherpe fotografie en een handige tool om kleuren te selecteren.

De webwinkel www.zunnebeld.nl telt momenteel meer dan 4.000 producten en zal eind 2014 meer dan 15.000 verschillende producten bevatten! Zo heb je als klant altijd de keuze uit verschillende merken, soorten en prijzen. Omdat wij alles op voorraad hebben kunnen wij direct leveren. Plaats jij een bestelling voor 17:00 uur, dan zorgen wij er voor dat het dezelfde dag nog op de post gaat.Foto: Snel en gemakkelijk afrekenen.

Snel, gemakkelijk en betrouwbaar, dat zijn de kernwoorden voor deze hagelnieuwe webshop. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat iedereen op een plezierige manier boodschappen kan doen bij www.zunnebeld.nl.Foto: Vele filtermogelijkheden om snel en gemakkelijk een product te vinden.

Link: www.zunnebeld.nl/hengelsport