Wolf is het geesteskind van Richard Fox, de volgende generatie van de fameuze dynasty van hengelsportproducenten. Richard wist zijn vader Clifford (die Fox International opgericht heeft) te overtuigen om deze uitdaging aan te gaan. Bekende namen binnen de hengelsportwereld als Steve Tasker, Kamlesh Raval en André Akkermans completeren het team. Gezamenlijk bieden ze vele decennia aan ervaring in het ontwikkelen en verdelen van producten die het aangezicht van het gespecialiseerde sportvissen veranderd hebben. Wolf komt voort uit de wens van de Fox familie om terug te keren naar de traditie van de familie om innovatieve, prachtige en iconische producten te ontwikkelen.

Als eerste komt er een range aan karperhengels op de markt die topkwaliteit specificaties combineren met een teruggehouden vormgeving en ongeëvenaarde werp- en drilkwaliteiten.

Als eerste komt er een range aan karperhengels op de markt die topkwaliteit specificaties combineren met een teruggehouden vormgeving en ongeëvenaarde werp- en drilkwaliteiten. Verder wordt er op dit moment gewerkt aan een range aan revolutionaire beetmelders met elektronica die ook door het leger gebruikt wordt.

Houd deze website in de gaten en sluit je aan bij het Wolfroedel: www.wolfint.com.

André Akkermans: “Ik ben erg opgetogen om te kunnen zeggen dat ik deel uit zal maken van Wolf International Ltd.! Het is een enorme eer voor me om wederom deel uit te maken van de Fox-familie, die het karpervissen zoals we dit nu kennen ontworpen en vormgegeven heeft. De Fox-familie heeft een serieuze toewijding voor innovatie te zien gegeven. Hoewel in dit geval dezelfde visie gevolgd wordt, is Wolf een heel ander ‘beest’. We hebben nu de mogelijkheid om de veranderingen vorm te geven die we willen zien binnen de hengelsportindustrie, met liefde voor ontwerp en innovatie.”

Contact:
André Akkermans
Email: andre@wolfint.com

 

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/fox-kondigt-overname-aan-van-spomb/
https://karper-magazine.nl/nieuwe-fox-edges-how-to-guide/
https://karper-magazine.nl/fox-introduceert-diverse-nieuwe-producten-op-carp-zwolle/