KARPER-magazine mag twee exemplaren van Alijn Danau’s nieuwste pennenvrucht ’Bloed Zweet en Granen’ weggeven. Kijk helemaal onderaan hoe en wie weet ben jij wel een van de twee gelukkige winnaars!

Bloed, Zweet & Granen


‘Bloed, Zweet en Granen’ is inmiddels alweer het 5e boek van meesterverteller Alijn Danau. Een boek waar hij ongetwijfeld op heeft zitten broeden na zijn 4e boek Het Heilige Beest’ uit 2013. 

Niet-aflatende zoektocht
Het boek beschrijft Alijns niet-aflatende queeste naar nationaal goud. De schatkamers van verscheidene Belgische wateren worden opengetrokken. Voor het grote publiek vaak onbekend gebleven superkarpers worden op een uiterst efficiënte manier belaagd. De verhalen in het 440 pagina’s dikke boek staan dan ook bol van tips & tricks die ongetwijfeld, voor elke aandachtige lezer, bonusvissen in het net zullen brengen.Slechts één hoofdstuk handelt over Rainbow. Aanvankelijk lag het niet in de bedoeling om over het Zuid-Franse superwater te schrijven, maar spraakmakende vangsten van karakterkarpers maakten dat niet schrijven over Rainbow geen optie was.“Alijn laat zijn gedachten freewheelend alle kanten uitgaan en onderbouwt en fundeert daarbij zijn stellingen. Hij hanteert een onderhoudende schrijfstijl waarbij het lijkt alsof je naast hem op de stek zit en de gebeurtenissen mee beleeft. De talrijke foto’s en de prachtige lay-out vormen een zoete nectar voor het oog. Het boek zorgt ongetwijfeld voor een flinke dosis kippenvel op elk paar armen van elke lezer. Felicitaties aan de schrijver zijn hier meer dan op hun plaats.” Aldus Stef Michels.

Bloed Zweet en Granen wordt uitgegeven door Westerlaan-Publisher te Lichtenvoorde. Voor bestellingen zie de site www.westerlaan-publisher.com Ook verkrijgbaar in de betere vakhandel. De verkoopprijs bedraagt 45 euro ex. verzendkosten. Ook verkrijgbaar op Carp Zwolle op de stand van het VBK.

WINACTIE: wil jij een Bloed Zweet en Granen winnen?


KARPER-magazine mag 2 exemplaren weggeven! Vul  het onderstaande formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Let op: het boek moet op Carp Zwolle opgehaald worden op de stand van KARPER-magazine.

  •  *
  •  *
  •  
  •  *
  •