Hoewel de eerste twee nachten er nu op zitten, ligt de strijd nog helemaal open! Bij ons op de stek is het helaas nog steeds rustig. Vier stekken links van ons heeft Jan Ulak vannacht zijn eerste vis gevangen, een mooie vis van 17 kg. We zitten precies in het midden van een stuk waar het nog erg rustig is want vier stekken naar rechts worden ook pas weer de eerste vissen gevangen.

Tekst en foto’s: Remco Akkermans

Het blijft een mooi gezicht om zo wakker te worden.Gelukkig voor ons Nederlanders zijn de mannen rechts van ons op stek 23 Camiel Driehuis, Jos van den Heuvel en Justin van den Heuvel. Deze mannen zijn goed van start gegaan en hebben na twee nachten vijf vissen gevangen met een totaal gewicht van 56,4 kg waarmee ze waarschijnlijk nog steeds bovenaan staan.

Camiel Driehuis, Justin van den Heuvel en Jos van den Heuvel zijn goed van start gegaan!Qua topstekken van vorig jaar is het tot nu toe weer helemaal anders wat het vissen hier toch wel leuk maakt. Topstekken van vorig jaar lijken nu erg rustig terwijl er nu op andere plaatsen  vis wordt gevangen, waar vorig jaar niets werd gevangen. Dit in combinatie met het feit dat er tot nu toen over het geheel nog weinig vis is gevangen  maakt het dit jaar erg spannend en de strijd ligt daarom ook nog geheel open.

Opzoek naar nieuwe stekken.Tegen alle voorspellingen in staat de wind gelukkig wel redelijk onze kant op waardoor we er nog steeds vertrouwen in hebben dat er vis langs kan gaan komen op onze stek. Het  zoeken van nieuwe stekken en klaarmaken van ons aas gaat dan ook gewoon door . Omdat er voor vanmiddag storm wordt verwacht zijn we vandaag vroeg het water op gegaan zodat alles weer op tijd in ligt, klaar voor actie!!

Aan het aas ligt het niet!Hopelijk morgen meer nieuws over de vangsten tijdens de WCC, maar vooral onze vangsten!

Genoeg natuurlijk voedsel op de stek.