Carping Adventures heeft de laatste jaren niet stil gezeten en wat ooit begon met 1 bestemming is nu uitgegroeid naar een portfolio van 30 bestemmingen wereldwijd.

Door deze stormachtige groei was het op een gegeven moment niet meer te doen om alles handmatig te verwerken, de nieuwe website beschikt over een volledig geautomatiseerd boekingssysteem en je kunt tevens de eventuele beschikbaarheid van een bestemming of stek online bekijken. Door deze automatisering is het hele boekings- en afhandelingsproces versneld, en in theorie heb je binnen 5 minuten jouw vakantie geboekt en de bevestiging in je inbox.
Naast het boekingssysteem is de informatie voor de bestemmingen ingrijpend uitgebreid en is alles gemakkelijk te vinden.

Om de lancering te vieren verloot Carping Adventures maar liefst drie visreizen voor 2 personen, je kunt deze winnen door het Facebookbericht (link facebook: https://www.facebook.com/carpingadventures/) te delen en je in te schrijven voor de nieuwsbrief op de website van Carping Adventures. Kijk op de facebookpagina van Carping Adventures voor de informatie en de voorwaarden..