De vierde en laatste wedstrijd van de Topcompetitie Karpervissen 2013 had een verrassend slot. Ondanks de prima weersomstandigheden konden de koppels aan Het Rutbeek tijdens de tweede nacht geen enkele karper tot aanbijten verleiden.

Ook op Stek B7 van Rinze Beverwijk bleef het gedurende de hele wedstrijd stil.Wat een zinderende finale had moeten worden pakte uit als een weinig spectaculair – maar ontzettend gezellig – weekend. Het prachtige wedstrijdwater, de volledige medewerker van de beheerder van het park en de visrechthebbende federatie Sportvisserij Oost-Nederland zorgden voor een relaxte sfeer en een opperbeste stemming onder de deelnemers. Ondanks dat sommigen de hele trukendoos open trokken om een vis te vangen bleven de beetmelders de hele nacht angstvallig stil. Jammer!

Nadat alle deelnemers zondagmorgen bij het paviljoen van het Waterskicenter waren verzameld kon de prijsuitreiking plaatsvinden. Met de vangst van een enkele karper waren de dagprijzen snel bekend. Daarna volgde de uitreiking van de prijzen van het eindklassement.

Kampioenen TC Karpervissen 2013: Wim Meulendijk en Peter Meulendijk met John de Geus – Jeroen van der Heijden, 2e plaats en Dennis Nijland – Björn Wenden, 3e plaats.Bekijk hier de volledige uitslag van de 4e wedstrijd en de einduitslag van de TC 2013.