Wat kun je verwachten van Pure Fishing tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht op 28, 29 en 30 november?Nog maar een paar weken te gaan en dan is het weer zover. Op vrijdag 28 november gaat de Hengelsport- en Visbotenbeurs in Utrecht van start en uiteraard is Pure Fishing aanwezig met veel nieuwe producten die getoond en gedemonstreerd worden door de consultants Bertus Rozemeijer, Peter Negerman, Oscar de Leuw, Leon Godijk, Roelof Schut, Eddy Norder, Mike Ooms, Jouke Timmer, Céline de Bakker, Joey van der Hart, Ferry Verhofstad en vele anderen.

Hier alvast een aantal primeurs:

 • De nieuwe Mitchell 498 zoutwater molens in vier maten, de legende is terug. Samen met vele nieuwe hengelseries zoals de Avocet PowerBack.


 • Maar ook een fantastisch mooie en duurzame Freespool karpermolen: de Avocast FS een echt juweeltje. Mitchell is Back!
 • Aanvullingen in het succesvolle Abu Garcia kunstaas pakket: nieuwe Svartzonkers McHybrid en nieuwe kleurtjes van de altijd succesvolle Tormentors en Rocket Poppers.


 • Nieuwe hengels en –molens van PENN, waaronder de nu al best-selling SARGUS II molen, oersterk maar ook heel mooi. Let the battle begin!
 • Sébile komt uit met de Puncher, dit plugje is hèt wapen om de roofblei en de forel te belagen in 2015.


 • Abu Garcia staat bekend om zijn reels. Dit jaar heeft Abu Garcia opnieuw de EFTTEX award gewonnen voor beste baitcast reel, we stellen je graag de krachtige Revo Beast voor. Abu Garcia For Life!


 • JRC: Expect More! Het bekende Engelse karpermerk is volledig in een nieuw jasje gestoken, met heel veel nieuwe producten voor het nieuwe jaar, waaronder de uitermate universele Bloxx Bivvy.
 • Berkley heeft een nieuw model shad ontwikkeld dat ongelooflijk effectief is wanneer de vis moeilijk vangbaar lijkt: de Flex Stoop Shad is dan het shadje dat je moet gebruiken.


 • Wie Berkley zegt, zegt lijn! Berkley komt met een hele berg nieuwe lijnen uit in 2015: nylon, fluorocarbon, unifilaments of gevlochten lijnen: Berkley heeft het. De grootste innovatie van dit jaar is de toch wel unieke Black Velvet, deze gevlochten lijn verliest zijn kleur niet, black is black! Catch more Fish!
 • Hardy komt met een nieuwe hengel uit: de Shadow, wanneer je altijd al gedroomd hebt van een Hardy hengel, zou deze wel eens je eerste Hardy hengel kunnen worden: mooi, licht van gewicht en betaalbaar.
 • Spiderwire is al jaren dé referentie op het gebied van gevlochten lijnen, vanaf nu een nog completer gamma in verschillende kleuren, lengtes en prijsklasses, nu in een sprankelende en heel herkenbare nieuwe verpakking. Nothing Gets Away!


Bezoek de stand van Pure Fishing voor de nieuwe producten van en jouw vragen over de topmerken: Abu Garcia, Berkley, Greys, Hardy, Chub, PENN, JRC, Sébile, Stren, Spiderwire, Mitchell en Shakespeare.

Tot binnenkort tijdens de Hengelsport- en Botenbeurs!