Karper-magazine komt wekelijks met een karpertip, die helemaal op het seizoen is afgestemd. Deze bijzonder bruikbare tips zijn afkomstig van grote namen als: Ernesto Kamminga, Richard Gans, Gerard Schaaf en Arnout Terlouw. In deze rubriek onthullen zij hun geheimen en laten zij zien waar je allemaal op moet letten!
Tip 56 – Proteïne-bommetjes

Gebruik deze witte proteïne-bommetjes een keer in combinatie met een methodvoertje. Meng er maden door, kneed ballen en breng deze middels een voerbootje op de stek. Doordat de maden vastgekleefd in de voerbal zitten zullen deze niet zo snel wegkruipen of weggevreten worden door de witvis. Als haakaas kun je een boilie gebruiken en als stopper een madenclip. Deze clip wordt met uiteraard maden beaasd.


 
Meer tips? Benieuwd naar welke tips we allemaal voor je verzameld hebben? Alle tips zijn te vinden in eerder uitgebrachte speciale uitgaven van Karper, getiteld: ‘200 Karpertips‘. Deze is (zolang de voorraad strekt) voor slechts € 3,95 te bestellen in de webshop. cover-200-karpertips