In het mooie en luxe gebouw van The Maxx in Hoogeveen zal op 10 maart 2013 de karpershow To the Maxx plaatsvinden. Nu eens geen verkoop vanaf pellets, maar een show waarin educatie en informatie de boventoon zal gaan voeren. Doorlopende dialezingen en presentaties, goede standhouders, tophoreca. Een keur aan standhouder uit binnen- en buitenland en gastsprekers die een verhaal te vertellen hebben.

The Maxx Karpershow

Zo is o.a.  voor het eerst Mark Dörner uit Duitsland aanwezig met een lezing in Nederland, een expert in het vissen op kanalen. Bekend van de dvd-serie ‘Stahl und Beton’. Sebastian Schuurman die ons mee neemt naar de Spiegelplas en zijn vele en vooral zware vangsten. Het hoe en waar mee wordt uit de doeken gedaan. Rico Vielvoije over België en het vissen daar, en dan vooral op de meren. Dit alles aan de hand van een film waarna volop gelegenheid is vragen te stellen.

Frank Huisman over het penvissen, het onderschoven kindje in de karpervisserij. Natuur en rust zijn het motto. Het Carpmax team met een lezing over het seizoen 2012. Veel, zwaar en lachen, voeren de boventoon in deze lezing. En verder nog vele anderen, maar houd doorvoor de site www.maxxcarpshow.nl in de gaten.

Naast de lezingen een keur van standhouders van aasboeren tot warmteschoenen en -laarzen, voerboten, end tackle enz., enz. Niet op Carp maar wel hier, het merk Sportex de bouwer van blanks bij uitstek. Daarnaast kun je zien hoe karperhengels en karperpennen worden gebouwd. En voor de jeugd een cursus onderlijnen knopen,  geheel gratis.

Een must voor elke karpervisser entree 5 euro en parkeren gratis.  Openingstijden van 10.00 tot 18.00 uur.  Aansluitend karpercafé voor de sterke visverhalen en plannen voor 2013.