Komend weekend is het zover: CARP Zwolle! Uiteraard is Strategy ook weer van de partij en net als vorig jaar hebben zij voor de bezoekers weer een prachtig gratis Strategy CARP Magazine klaarliggen. Het 52 pagina’s tellende magazine is weer kleurrijk gevuld met bakken aan informatie!


Gratis Strategy CARP Magazine op CARP Zwolle.


Een kleine greep uit het magazine: ‘La Dolce Vita’ door Pieter van de Werfhorst, ‘Dol van de Bol’ door Roy Pluim, ‘Goed Gerigd’ door Joachim Stelma, ’10 Tips voor Betaalwateren’ door Saron Debets, ‘Stap voor stap: Tijger-Rig’ door Klaus Wegmann, ‘Berenjacht’ door Mark Breedveld en Jan Zwarthoed, ‘Flexibel Karperen’ door Ruud Hageman en Kees Deelder, ‘Stap voor stap: Blow Back Rig’ door Ricardo Broekhuizen, ‘Als je de boot niet wilt missen’ door Erwin Vos en tal van andere leuke en leerzame artikelen!


Wees er snel bij, want de oplage is beperkt en op is op!

Maar er is natuurlijk meer…

ZA-POWER

Er ging een lange periode aan vooraf en nu is de fraai vormgegeven ZA-Power een feit. De ZA-Power molens behoren tot de nieuwe generatie werpmolens in het Spro-assortiment en zijn speciaal ontwikkeld voor de karpervisserij. Wat direct opvalt aan de ZA-Power is de uitzonderlijke lijncapaciteit: maar liefst 620 meter 35/00 (mono) past moeiteloos op de spoel! Dit extreme spoelvermogen wordt alom gewaardeerd en door velen als zeer positief bititeld. De lijn ligt na het passeren van de magische 600 meter nog steeds mooi en egaal op de spoel.
‘Elegant en bovenal één brok techniek!’

HIGH CONCENTRATED SALTY KRILL & SALMINOL
Na de succesvolle introductie van de Aminol-range hebben wij de Strategy Baits testvissers als doel gesteld een nieuwe unieke boilie te ontwikkelen. De doelstelling was om verder te wandelen op het ingeslagen pad van de Aminol-serie, daarbij gebruikmakend van de allerbeste ingrediënten echter zonder toevoeging van flavours.

Al snel werd gekozen voor een boilie op basis van vismeel gecombineerd met natuurlijke specerijen maar het belangrijkste ingrediënt bleek toch wel de keuze voor Salminol. Het grote verschil tussen Aminol en Salminol is dat Aminol gewonnen wordt uit witte vis en Salminol uit zalm. Salminol is veel dikker dan Aminol en biedt een rijkdom aan aminozuren. Salminol is écht een van de betere natuurlijke attractoren en mede daarom is de SALTY KRILL & SALMINOL een onweerstaanbaar aas.SALTY KRILL & SALMINOL, een onweerstaanbaar aas.

De range omvat: Ready Mades (14 en 20 mm in 1 kg en 2,5 kg zakken), Balanced Hookbaits (14 en 20 mm), Hook Bait Sticks, Dumbbell Pop-ups (12 en 16 mm) en High Concentrated Salminol (500 ml).

Op de SALTY KRILL & SALMINOL.


STRATEGY LINE-ALIGNERS

Een line-aligner is een hulpmiddel om de haak beter in te laten draaien. Belangrijk is dat deze line-aligner niet te slap is. Dit is dan ook direct het punt waarop deze line aligner zich onderscheidt. Door toevoeging van speciale materialen is de Tungsten Line Aligner stugger wat de inhaking ten goede komt. Tungsten heeft niet alleen als voordeel dat het zwaar is maar ook de kleur is mat wat weer goed is voor de camouflage. De Tungsten Line Aligner is in twee maten verkrijgbaar: de Shorty is geschikt voor lange en semi-langstelige haken, de Medium is ideaal voor kortstelige klauwhaken.Strategy Line-Aligners; stug, zwaar en mat van kleur.

STRATEGY FREEWALKER BARROW

Met de Strategy Freewalker zijn we al niet meer weg te denken in het hedendaagse aanbod aan trolleys en met de nieuwe Freewalker XL Barrow zijn we nog een stap verder gegaan. Ideaal met zijn traploos verstelbare achterpoten en moddervoeten voor een zo comfortabel mogelijk gebruik. Geen stelschroeven meer maar een eenvoudig snel-sluit clipsysteem. Supersterk chassis en platform met gaaspanelen zodat ook kleinere materialen probleemloos vervoerd kunnen worden. Voorzien van een opstaande voorkant als steun voor het foedraal. De bodem is voorzien van een extra afsluitbare hangtas. Aan beide zijkanten een ruime hangtas met optimale opbergruimte. Voorzien van een duurzaam ‘off the road’ wiel voor optimaal rijcomfort op ongelijke paden. Simpel en gemakkelijk in en uit elkaar te halen. Een zeer compact geheel.

De Freewalker XL Barrow is perfect in hoogte instelbaar waardoor er optimaal gedragen en gereden kan worden. Natuurlijk zijn er twee elastieken bijgeleverd om alles goed bij elkaar te houden. Als klap op de vuurpijl wordt de Freewalker XL geleverd met een overwrap; ideaal om tijdens een regenbui toch met volle bepakking naar de stek te lopen.Top transportmiddel.

STRATEGY MOBILE BANK STATION

Superhandige karpertas waarbij de deksel functioneert als uitklapbare bivvy-tafel met verstelbare poten. Een groot binnenvak zorgt voor een maximale opbergruimte. De tas wordt geleverd met stevige hengsels, een verstelbare schouderband en herbergt drie kleine Strategy tackle boxen en een Strategy rig box in het voorvak. Een harde bodem beschermt je kostbare materialen en het voorkomt het binnendringen van vocht en vuil.Superhandige karpertas waarbij de deksel functioneert als uitklapbare bivvy-tafel.

DIALEZENINGEN

Ook tijdens het jubileumjaar van Carp Zwolle zullen het gehele weekend weer lezingen in de diazaal te zien zijn.

Ruud Hageman & Kees Deelder – Route du Soleil

Ruud Hageman en Kees Deelder nemen je mee op avontuur in Zuid-Frankrijk. Tijdens deze reis wordt regematig teruggeblikt op de meest spraakmakende momenten uit het verleden. Een verhaal over 20 jaar vissen in Frankrijk waarbij pionieren centraal staat.

Pieter van de Werfhorst – City Fishing

We kennen Pieter van de Werfhorst als grootwatervisser in hart en nieren en hij laat ons nu een geheel andere kant zien, dit keer middenin de stad.

Pilaar & Hofman – Road Trippin

In deze lezing van de KWO-mannen Pilaar & Hofman worden de toeschouwers meegenomen in hun avontuurlijke bestaan als karpervisser! Mooie anekdotes worden afgewisseld door leerzame tips & tricks.

Zorg dat je erbij bent!


We begroeten je graag op Carp Zwolle!

Team Strategy

Voor meer informatie: www.spro.euwww.gamakatsu.euwww.strategycarp.eu