Groothandels Mac Fishing en The Carp Collector samen op Carp Zwolle

Carp CenturyLogo640

Groothandels Mac Fishing en The Carp Collector zullen dit jaar ruim vertegenwoordigd zijn op de beurs Carp 2013 te Zwolle op 2 en 3 februari. Century composites, bekend van de diverse modellen karperhengels als Armalite, NG+ en Fat boy Slim om er enkele te noemen, komen vanuit Engeland en hebben een eigen stand in de nieuwe hal op stand nr 304. Alle verschillende modellen zijn aanwezig dus is er alle gelegenheid kennis te maken met deze zeer speciale hengels die nog steeds 100% in Engeland worden gemaakt.

Carp gardner-logo

Gardner Tackle, bekend om zijn enorme pakket met o.a. terminal tackle is met een eigen stand aanwezig.

Carp Covert-hook-aligner640

Eén van de nieuwe producten die Gardner Tackle zal tonen is de Covert hook aligner en de Covert popup hook aligner.

Carp ATTs

Ook zal de nieuwe ATTS beetverklikker en de ATT deluxe receiver aanwezig zijn op deze stand. Zeker de moeite waard om even te kijken, Gardner is te vinden in de grote hal, stand nr 404.

Carp greys640

Ook vanuit Engeland met een eigen stand, de firma Hardy/Greys/CHUB. CHUB bevat een uitgebreid pakket met nieuw karpermateriaal zoals o.a. tenten, strechers, stoelen, lugage, kortom teveel om op te noemen.

Carp chub-logo640

Hier zijn tevens vele verschillende modellen hengels te vinden zoals de S-plus en Outcast plus van CHUB, en de GT3, GT5 en Isoflex serie van Greys. De stand van Hardy/Greys/CHUB is te vinden op nr 301 in de nieuwe hal.

www.carpcollector.nl

 

Gratis boilies tijdens (en na) Carp Zwolle!

Gulp! Carp geeft tijdens de karperbeurs Carp Zwolle zakjes van 400 gram boilies weg. Gratis! Deze zijn af te halen op de stand van JRC/Berkley, nummer 421 in hal 4. Maximaal één zakje per persoon!

Carp Boilies-Gulp640

Alsof dat niet genoeg is, kun je de (lege) actieverpakking inleveren bij de Gulp! Carp hengelsportwinkelier. In ruil daarvoor, krijg je bij de aankoop van twee kilo Gulp! Carp boilies één kilo extra. Ook gratis! Dit betekent dat je drie kilogram boilies krijgt voor de prijs van twee kilo! Boilies van Gulp! Carp bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige wateroplosbare lokstoffen. De verteerbaarheid van de boilies is zeer hoog en de voedingswaarde is afgestemd op de behoefte van de karper.

Carp Gulp!Carp

Deelnemers aan deze fantastische actie krijgen in totaal maar liefst 1400 gram boilies gratis! Mis deze actie niet en kom tijdens Carp Zwolle langs op de stand van JRC/Berkley Gulp! Carp. Maak tevens van de gelegenheid gebruik om jou vragen over de producten van Berkley Gulp!Carp aan ons team te stellen. Aanwezig zijn onder andere de productontwikkelaars Frans de Cuelaer en John Procnow.

 

Beursnieuws Pro Line @ Carp Zwolle

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover! Ook dit jaar zal Pro Line tijdens Carp Zwolle weer ruim vertegenwoordigd zijn. De grote stand waar alle producten gepresenteerd worden is te vinden in Hal 4. Naast de promotiestand sponsort Pro Line dit jaar ook de voerbotenvijver. In samenwerking met KSN regio Zwolle hebben we een ludieke actie bedacht.

 

Pro Line Commando 200 RoeicompetitieWil jij een Commando 200 boot winnen? Leef je dan uit op een van de roeimachines aan de Pro Line / KSN voerbotenvijver. Voor een kleine vergoeding mag je jezelf vijf minuten uitleven op een van de aanwezige roeimachines en ding je mee naar deze prachtige prijs t.w.v. € 595,-. Het mooiste van alles is dat alle inkomsten ten goede komen aan de Spiegelkarperprojecten in de regio!

 

Gratis DVD – “Extreme Fieldtesting part II”De nieuwe film van Team Pro Line is voor het eerst ook in een beperkte oplage op DVD verkrijgbaar. Heb je hem nog niet gezien of bekijk je hem liever gewoon op de TV, kom dan naar Carp Zwolle. Bij elke aankoop ontvang je namelijk de DVD helemaal gratis!

 

Lancering nieuwe producten

Carp Zwolle is natuurlijk de start van het nieuwe seizoen en het moment om de nieuwe producten aan het grote publiek te presenteren. Ook dit jaar lanceert Pro Line weer enkele prachtige nieuwe producten. Hieronder een overzicht van enkele belangrijke items:

 

BBQ n-Butyric & ChoconutDe twee nieuwe smaken voor 2013 van Pro Line! De BBQ n-Butyric is een hoogwaardige vismeelboilie gebaseerd op de Garlic & Robin Red met een krachtig vleesaroma en boterzuur. Een boilie die tijdens de testfase al serieus brokken heeft gemaakt. Naast deze boilie komt Pro Line ook met de Choconut. Deze zoete boilie heeft toch een zeer goede voedingswaarde en bevat verschillende notenmelen, vismelen, kokosvlees en kokosmelk. De combinatie van kokos en chocolade maakt deze boilie de Ferrero Rocher onder de boilies!

 

RIG RANGENieuw voor 2013 is de Rig Range van Pro Line. Een compleet pakket hoogwaardig End Tackle met enkele unieke items zoals de gecoate N-Gen haken, Undercover Leadermateriaal en een gloednieuw gecoat onderlijnmateriaal genaamd Soft Shell. De primeur van dit pakket is bewaard tot Carp Zwolle, bekijk het gehele pakket op de Pro Line stand. De producten zijn ook in beperkte oplage verkrijgbaar en zullen hun weg vanaf eind Februari naar de winkels vinden. Kan je niet wachten, kom dan naar Zwolle!

 

Commando 200In navolging van de zeer populaire 160XS komt Pro Line in 2013 met een iets grotere, maar nog altijd zeer handzame, rubberboot. Dit op verzoek van de vele karpervissers die de 160XS toch wat te klein vonden. In de Commando 200 kan je perfect met gestrekte benen roeien. Omdat de spiegel van de boot zo ver mogelijk naar de achterzijde is geplaatst, biedt deze boot zeer veel binnenruimte. De binnenruimte is vergelijkbaar met een 230 boot, maar de boot zelf is een stuk lichter en handzamer om mee te nemen naar de waterkant.

 

Fluor Pop-Up DumbellsPro Line heeft al enkele jaren Fluor Pop Ups in het assortiment. Nieuw voor dit jaar zijn de Pop-Up Dumbells. Deze 12 mm Dumbells zijn perfect om i.c.m. Een 20 mm boilie als Snowman te vissen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook perfect als ‘normale’ Pop-Up inzetbaar. Het onderscheidende karakter van een Dumbell helpt zeker om de meest schuwe karpers om de tuin te leiden.

 

Pro Line BaitspraysOok nieuw voor 2013 zijn de Pro Line Baitsprays. Deze krachtige sprays vergroten de lokkende werking en kunnen perfect in combinatie met Boilies, Sticks, Groundbait of Stickmix gebruikt worden. Simpel een paar keer sprayen en de attractie wordt direct vergroot. De Pro Line Baitsprays zijn verkrijgbaar in Liquid Betaine en N-Butyric. Doe er je voordeel mee!Naast deze producten zijn natuurlijk ook populaire bestaande producten zoals de Particle Range, de Pro Series producten, de Compact Rod Pod te bewonderen op de beurs. Al deze producten zullen natuurlijk ook tijdens Carp Zwolle verkocht worden. Tijdens de beurs zijn er zeker enkele hele interessante aanbiedingen. Houd de Pro Line Facebook site in de gaten voor al het laatste beursnieuws en de actuele aanbiedingen tijdens Carp Zwolle: http://www.facebook.com/prolinecarpproducts

 

 

Gratis jaarabonnement bij aanschaf STI Twin Skin bivvy

Volgens veel toonaangevende Europese karpervissers behoren JRC tenten tot de beste op de markt en is hun prijs-kwaliteitverhouding ongeëvenaard. Er staan niet voor niets zoveel JRC bivvies aan de waterkant. Als jij dit jaar een STI Twin Skin bivvy aanschaft, krijg je van JRC een gratis jaarabonnement op het populaire karpertijdschrift Spiegel Magazine!Kenmerken STI Twin Skin:

– Tentdoek van 210D met PU coating

– Waterdichtheid van 10.000HH

– Grote ‘free flow’ ventilatieopeningen in de binnentent

– Naden buitentent voorzien van ‘heavy duty’ sealing

– Ultralichte baleinen van 6061 aerospace grade aluminium

– Buitentent met ventilatieopeningen van antimuggengaas

– Versterkte aluminium tension poles

– Dubbelgestikte bevestigingspunten

– Heavy duty tentharingen

– Rod retaining straps

– Uitneembaar ‘heavy duty’ PVC grondzeil

– Inclusief 600D draagtas met rits

Dankzij intensieve samenwerking tussen productontwikkelaars en consultants bepaalt JRC al jaren de norm voor bivvies. Overweeg jij een nieuwe bivvy aan te schaffen, kies dan voor de STI Twin Skin en krijg er een gratis jaarabonnement op Spiegel Magazine bij. Jouw JRC dealer helpt jou graag!

Deze fantastische actie start tijdens Carp Zwolle 2013 en eindigt op 31 december 2013.

 

 

Eddy Sterckx Diepvriesboilies op Carp Zwolle

Eddy Sterckx is al jaren een vaste waarde tijdens Carp Zwolle en hij heeft telkens een mooie primeur voor de bezoekers. Zo werden in het verleden zijn boeken en film gepresenteerd, was vorig jaar voor het eerst zijn complete aasrange te koop en ook dit jaar zullen de door Eddy Sterckx ontwikkelde producten tijdens Carp Zwolle verkocht worden.Nieuw voor dit jaar is de Red Angel, een boilie die volgens Eddy nog nooit eerder onze karper is voorgeschoteld en uniek is in onze visserij. Deze nieuwe boilie is een combinatie van de Red Devil Secret en de Extreme Devil, met daarbij een mengeling van de drie best vangende flavours uit de karpergeschiedenis. Doordat de labels verschillende oplostijden hebben krijg je dat de boilie van geur en smaak verandert onder water, iets wat zeer dressuur doorbrekend blijkt te werken. Tijdens de testfase door Eddy, zijn zoon en enkele klanten heeft de boilie zich bewezen en allen hebben een super seizoen achter de rug.Ook de andere boilies uit de Red Devil Range zijn te koop tijdens de beurs. Boilies waarvan de geheime ingrediënten de kennis en ervaring van Eddy zijn, opgedaan door het vangen van op tal van wateren zoals bijvoorbeeld het Kempisch Kanaal, Verbindings Kanaal en Lac du Der. Boilies die zich stuk voor stuk bewezen hebben als ware visvangers en het is uiteindelijk de vangkracht wat altijd op nummer 1 staat. Eddy en zijn klanten vertrouwen al jaren op de boilies uit de Red Devil Range, maar laat jezelf overtuigen door de vangkracht van dit aas!Naast zijn nieuwe boilie wordt tijdens Carp Zwolle ook zijn compleet nieuwe verpakking gepresenteerd, waarmee het merk Eddy Sterckx Diepvriesboilies een eigen gezicht krijgt. Immers deze speciale boilies, ontwikkeld vanuit de kennis en ervaring van Eddy zelf, hebben de afgelopen jaren geschiedenis geschreven en zijn inmiddels een vaste waarde in de karperscene. Om het aas speciaal te houden en de klanten een goed advies te geven wordt het enkel door ervaren karpervissers verkocht en niet via de hengelsportzaken. Zeker voor de Nederlandse vissers is Zwolle de uitgelezen mogelijkheid om het aas van Eddy zelf eens te bekijken en te beoordelen.

 

 

The Carp Specialist op Carp Zwolle

Carp Zwolle… voor veel karpervissers dé symbolische start voor het nieuwe visseizoen. Nu de dooi langzaam intreedt, het ijs binnen enkele dagen van de wateren is en de gehele IJsselhallen in het weekend van 2 & 3 februari bomvol karpernieuws staan, is dit de ideale gelegenheid om jouw karperkoorts aan te wakkeren toch?Zoals je van The Carp Specialist mag verwachten pakken zij ook deze beurseditie weer uit. Geen knalaanbiedingen en spotprijzen, maar gewoon de allerbeste service, advies en tips & tricks van doorgewinterde karpervissers die de wateren echt op hun duimpje kennen. Onder het genot van een vers ‘bakkie koffie’ staat het team voor je klaar. Heb je reeds een karpervisvakantie naar Frankrijk geboekt, twijfel je nog over de keuze voor het water of de periode? Schiet ze aan… daar zijn ze voor!

Ook vanuit Frankrijk krijgen ze deze beurs versterking, en hoe! Vanaf Lac de Villedon zijn John & Damien afgereisd en het gehele weekend op de stand te vinden. 2013 begon reeds spectaculair op het water. Tijdens een afnetting in begin januari werden de eerste twee spiegelkarpers boven de 30 kg en een schub van bijna 30 kg geregistreerd. Dat belooft er een spectaculair seizoen te worden!Daarnaast zijn ook de Engelse eigenaren Adam & Gerard van de nieuwe ‘parel’ Lac de Viennay aanwezig. Een prachtig domein met maarliefst vier meren in de Franse Poitou-Charentes, welke uitermate geschikt zijn voor karpervissers die prijs stellen op comfort, actie en een heerlijk relaxte omgeving. Zelf hebben ze het water in het late najaar uitvoerig getest, zo maakten Henk & Jan er een prachtige film en hebben de Korda-cracks Jeroen Albers, Arjan Braad en Thomas Talaga er een succesvolle wintersessie gevist.

‘Last, but not least’ zijn Anton & Kevin van Windmill Lake op zondag aanwezig op de stand. 2012 is een zeer succesvol jaar geweest op het water, waarbij de gasten zeer tevreden waren over de vangsten, de service en het eten op locatie. Deze winter heeft er een kleine visuitzetting plaatsgevonden van enkele hoge twintigers en dertigers, verder zijn de vissen goed bijgevoerd met vismeelpellets. The Carp Specialist verwacht er een nieuw meerrecord in 2013, misschien wel voor jou?Zoals je ziet, genoeg reden om een bezoekje te brengen aan de stand van The Carp Specialist, nummer 406, op Carp Zwolle. Je vindt ze in de grote hal aan de rechterzijde van de grote Pro Line stand, op hun vertrouwde plekje. De koffie staat er voor je klaar!

 

Gratis t-shirt bij de aankoop van een Penn Affinity!

De nieuwe Penn Affinity is ingeslagen als een bom! In sneltreinvaart is het dé big pit karpermolen van dit moment geworden. Hij ziet er sexy en smaakvol uit, zonder dat het ten koste is gegaan van de karakteristieke kenmerken van het wereldmerk Penn. De prijs van de Affinity is echter onvoorstelbaar laag in vergelijking met modellen van andere merken. Helemaal als je de specificaties in acht neemt!Kenmerken:

– dikke titanium hoofdas

– 9+1 roestvrijstalen kogellagers

– Fast Drag slip (snel open en dicht draaien van de slip)

– spellingsvrije anti-retour

– handmatige beugelbediening (beugel kan niet ongewild inklappen)

– dikke titanium molenbeugel

– overbrenging 4,2:1

– Slow Oscillation lijnopname (perfecte lijnligging)

– zeer geschikt voor gevlochten lijnen

– grote anti-twist lijnrol (voorkomt kinken van de lijn)

– inclusief 2 stuks Long Cast aluminium molenspoelen (diep en ondiep)

– waterdicht

– gewicht 715 gram (8000 model) en 642 gram (7000 model)Koop op Carp Zwolle 2013 een Penn Affinity en ontvang gratis een schitterend t-shirt!