Wie kent ‘m niet? De befaamde Roasted Nut van Martin SB? Al bijna 30 jaar staat deze smaak bekend als allesvanger en wordt door de kenners ook wel bijna liefkozend ‘Gebrande Noot’ genoemd.

De unieke ‘bitterkoekjessmaak’, de mooie structuur en kleur in combinatie met altijd kakelverse ingrediënten zoals een heerlijke notenmeel, maakt deze boilie de klassieke allesvanger. Direct bestellen? Dat kan hier: https://www.martinsb.com/shop/boilies/classic-range-roasted-nut-boilies/

Martin SB - Deze beauty kon een Roasted Nut snowman niet weerstaan.

Deze beauty kon een Roasted Nut snowman niet weerstaan.

Meer producten

Naast de 15, 20 en 25 mm boilies zijn er ook diverse andere producten verkrijgbaar met de unieke Roasted Nut flavour. Denk hierbij aan pop-ups, zowel foodbased als fluor, miniboilies, een dip, Super Smog en onlangs geïntroduceerd ook lokvoer dat luistert naar de naam Mix iT met bijbehorende booster: Boost iT. Kortom, met deze complete range kan het haast niet anders dat je binnen de kortste keren met een kromme hengel staat.

Martin SB heeft een breed assortiment aan karperaas producten; van mini-aas tot particles, van super attractieve tot schrale boilies. Een complete pop-up range, prachtige liquids en stickmixes.

Breed assortiment

Martin SB heeft een breed assortiment aan karperaas producten; van mini-aas tot particles, van super attractieve tot schrale boilies. Een complete pop-up range, prachtige liquids en stickmixes. Surf dus eens naar de website van Martin SB en laat je verrassen! www.martinsb.com

Martin SB - Ook de echt grote vissen zijn gek op Roasted Nut!

Ook de echt grote vissen zijn gek op Roasted Nut!

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/martin-sb-super-smogs-range-uitgebreid/
https://karper-magazine.nl/martin-sb-carp-zwolle-2019/
https://karper-magazine.nl/de-tiger-peanut-boilies-van-martin-sb/