Vrijdag 30 november gaat de vernieuwde Hengelsport- en botenbeurs in Utrecht van start en uiteraard is Pure Fishing aanwezig. Naast onze nieuwe producten en verkoopacties is er veel te doen bij Pure Fishing. Een greep uit het programma:

JRC consultants (o.a. Roelof Schut, Eddy Norder en Bart Voeten) geven uitleg over de nieuwe en bestaande JRC producten.

Mr. Gulp! Carp, Frans de Ceulaer, is aanwezig om uitleg te geven over de Gulp!Carp producten

Leo Stoutjesdijk en Marco Nieuwenhuize zijn aanwezig om je alles te vertellen over zeebaarzen, de Noorse visserij en overige disciplines binnen de zoutwatervisserij.

Kersvers NKS Rivieren kampioen Daan Verbruggen is aanwezig om alle kneepjes van de snoekbaarsvisserij met jou te delen.

Bertus Rozemeijer en Jouke Timmer zijn aanwezig om alles te vertellen over het gebruik van de Sébile en Svartzonker producten voor de snoekvisserij.

Alle merken binnen het Pure Fishing programma zijn ruim vertegenwoordigd; Penn, Berkley, Abu Garcia, Mitchell, Spiderwire, Shakespeare, Stren en JRC.Zeg je Berkley, dan zeg je Superlijn. Het complete gamma aan lijnen inclusief de nieuwe kleuren Nanofil is uiteraard aanwezig.

 

Primeur

De meeste bezoekers komen voor iets nieuws, een primeur, naar een beurs. Ook hier heeft Pure Fishing voor gezorgd. Geen beurs zonder primeur!De nieuwe Spinfisher V van PENN is een regelrechte hit en voor het eerst verkrijgbaar tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs. De nieuwe kleuren in het Nanofil pakket zijn ook voor het eerst verkrijgbaar. Daarnaast worden de nieuwe Svartzonker pluggen geïntroduceerd door Bertus Rozemeijer en Jouke Timmer. Een regelrechte wereldprimeur zijn de JRC Radar DS Solar beetmelders, de eerste beetmelders die op zonne-energie werken.

Bezoek onze JRC stand op het Carpsquare, standnummer 50 en voor de overige merken zoals Berkley, Abu Garcia, PENN, Sébile, Stren, Spiderwire, Mitchell en Shakespeare stand 170.