Nash brengt ook dit jaar zoals elk jaar een promo-dvd uit. Met trots presenteert de firma dan ook de Nash 2015 The Box Set! Leef mee met team Nash in een serie video’s die gefilmd is op locaties in de UK en in Europa waarin alle aspecten van het karpervissen behandeld worden. Van kleine vijvers en rivieren tot gigantische meren. Bekijk het nieuwste materiaal dat dit jaar geïntroduceerd is met daarnaast spectaculaire nieuwe aassoorten die spectaculaire resultaten opleveren.


De vier uur durende productie is hier te bekijken in 1080p (zeer aan te bevelen!). Je kunt de dvd ook gratis afhalen bij je lokale Nash-dealer.

Met diverse interessante hoofdstukken.De hoofdstukken omvatten The River met de jonge hotshot Alfie Russell, The North met day ticket expert Simon Crow, The Syndicate met de Europese karperlegende Steve Briggs, The Mission met Nash-fotograaf Oli Davies, The Depths met de one and only Alan Blair, The Dedication met specimenhunter Steve Sinclair, The Opportunist met Nash mediaman Tom Forman, The Secret met de YouTube sensaties Carl en Alex Smith, The Social wat een verslag is van het bezoek van het Nash-team aan Les Teillatts dat bekend staat om haar grote karpers, en uiteraard The Gear met alle nieuwe bivvys, bedchairs, luggage, hengels, nieuwe Scope materialen en nog veel meer…

DVD2

Je kunt de dvd ook gratis afhalen bij je lokale Nash-dealer.