Prologic heeft dit jaar hun complete range met stoelen en bedden op de schop gegooid. Het resultaat hiervan is een prachtige nieuwe range die begint met de goedkopere Cruzade serie en eindigt met de extreem luxe Commander range. Graag nemen we enkele modellen met jullie door.
Daddy Long Chair
Prologic Daddy Long Chair
We beginnen maar direct met het paradepaardje in de stoelen range van Prologic, de Prologic Daddy Long Chair. De Prologic Commander Daddy Long Chair is voorzien van een hoge rugleuning en lange poten. Deze stoel de perfecte keuze voor alle vissers die op zoek zijn naar comfort zonder compromissen. Deze stoel is ook geschikt voor de zwaardere karpervisser en kan een gewicht dragen van maximaal 140 kilogram. Klik hier voor meer informatie.
 
Classic Bedchair
Prologic Commander Classic Bedchair
Dit is het meest compacte bed van het Commander-assortiment. Toch moet deze stretcher zeker niet onderschat worden, hij kan zelfs een gewicht van 140 kilogram aan. Zoals voor alle bedden en stoelen van de Commander serie is er een nieuwe waterdichte en ademende stof gebruik die tevens erg gemakkelijk is te reinigen. Klik hier voor meer informatie.
Relax Chair
Prologic Commander Relax Chair
Bij de Prologic Commander Relax Chair zijn de juiste keuzes gemaakt tussen comfort en transportgrootte. De Commander Relax Chair heeft armleuningen en de rugleuning is voorzien van een zacht neopreenkussen. De zitting beschikt over een ademende gaaszitting. Deze Prologic stoel is perfect voor de allround karpervisser. Klik hier voor meer informatie.
Meer zien van Prologic? Klik dan hier.