Xtorm lanceert een nieuwe lijn producten.

Xtorm lanceert een nieuwe lijn producten, speciaal ontworpen om je apparaten overal van stroom te voorzien. De ‘Power Series’ bestaat uit twee power banks, elk voorzien van USB aansluitingen en stopcontacten met 220V om al je apparaten gemakkelijk en snel op te laden.

Draagbare kracht
Met een product uit de ‘Power Series’ beschik je overal over een stekkeraansluiting. Of je nu in de wildernis bent of in een vliegtuig zit, met behulp van de ‘Power Series” laad je je laptop, drone, camera, smartphone en andere elektrische apparaten gemakkelijk op.

Veilig en compact
Het compacte design gecombineerd met het hoge capaciteit maken deze power banks ideaal om mee te nemen op reis. Ze voldoen aan alle eisen om gewoon mee te nemen het vliegtuig in! De AL480 – Xtorm AC Power Bank Brick 21 000 is bovendien op te laden met een Xtorm Solar Booster, een perfecte combinatie voor verre en avontuurlijke reizen.

Xtorm lanceert de ‘Power Series’, een nieuwe lijn krachtige power banks om al je apparaten overal van stroom te voorzien.

Xtorm lanceert de ‘Power Series’, een nieuwe lijn krachtige power banks om al je apparaten overal van stroom te voorzien.Prijs en beschikbaarheid
De prijs van de AL480 – Xtorm AC Power Bank Brick 21 000 is € 179,- en de AL490 – Xtorm AC Power Bank Pro 41 600 is verkrijgbaar voor € 399,-. De power banks zijn verkrijgbaar bij diverse (online) winkels en op xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Over Xtorm
Xtorm is opgericht in 2008 en onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories b.v., met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele laadoplossingen. De collectie is aangevuld met Xtorm Business producten. Xtorm producten hebben een eigentijds karakter en zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn Xtorm producten wereldwijd verkrijgbaar in 60 landen. Meer informatie vindt u op www.xtorm.eu.