Nieuwe zonnebrillen van Korum.

De iDefinition zonnebrillen van Korum bieden een speciaal geselecteerd, polariserend lensontwerp waarmee de kleur groen beter weergegeven wordt, de kleur waarvoor onze ogen het meest gevoelig zijn in het spectrum aan zichtbaar licht.

Groene glazen bieden een beter contrast dan grijze glazen en een betere kleurweergave dan bruine glazen.

Groene glazen bieden een beter contrast dan grijze glazen en een betere kleurweergave dan bruine glazen.Omdat groene brillenglazen met name groen licht beter doorlaten, bieden ze onder bijna alle lichtomstandigheden een optimaal zicht.

Omdat groene brillenglazen met name groen licht beter doorlaten, bieden ze onder bijna alle lichtomstandigheden een optimaal zicht.Kort gezegd, de iDefinition glazen zijn perfect voor het moderne karper- en witvissen.

Kort gezegd, de iDefinition glazen zijn perfect voor het moderne karper- en witvissen.De iDefinition zonnebrillen van Korum bieden een speciaal geselecteerd, polariserend lensontwerp waarmee de kleur groen beter weergegeven wordt, de kleur waarvoor onze ogen het meest gevoelig zijn in het spectrum aan zichtbaar licht.

Adviesprijs Korum iDefinition Sunglasses € 19,95. 

Wool Blend Baseball Cap


De nieuwe Wool Blend Baseball Cap van Korum is aangenaam te dragen.

De nieuwe Wool Blend Baseball Cap van Korum is aangenaam te dragen.Door de ruime klep heb je een beter zicht in het water.

Door de ruime klep heb je een beter zicht in het water.De pet is gemakkelijk passend te maken.

De pet is gemakkelijk passend te maken.Adviesprijs Korum Wool Blend Baseball Cap € 12,95.

Website: www.korum.co.uk.