Roned Sportfishing is gevestigd in Riumar. Riumar is een klein vakantiedorp direct aan de Middellandse Zee en 500 meter van de rivier de Ebro. Zoet- en zoutwatervisserij liggen letterlijk binnen handbereik! Zowel vissen op de rivier de Ebro als op de Middellandse Zee worden op deze unieke locatie verenigd. Op de vernieuwde website www.ronedspanje.nl vind je alle informatie over wat er in deze omgeving mogelijk is.”Voor wat betreft het vissen is Roned Sportfishing op deze topwateren jouw steun en toeverlaat. Roned is een kleinschalig sportvisbedrijf. Deze kleinschaligheid biedt ons de mogelijkheid om u als gast van Roned ten allen tijden bij te staan met de meest uiteenlopende zaken. Onze aanwezigheid en kennis van vistechnieken, stekken, omgeving, Spaanse taal etc. etc. staan dag en nacht voor u paraat.

Als vissende gast van Roned vist u altijd op een perfect onderhouden en uitgeruste sportvisboot geschipperd door een Nederlandse schipper. Op dit moment hebben wij de ‘SeaCat’ en de ‘SeaFox’ in de vaart. Beide boten zijn optimaal uitgerust voor zowel de Meervalvisserij als de Zeevisserij. Voor alle benodigde hengelsportmaterialen, aas, vergunning, etc wordt gezorgd zodat u onbezorgd aan uw vakantie kunt beginnen, wel zo makkelijk!

Voor vissers en niet-vissers bieden wij in Riumar schitterende vakantiehuizen aan al dan niet met (privé) zwembad. Een gemoedelijke omgeving voorzien van alle gemakken en comfort en oneindige excursie mogelijkheden maken voor iedereen een vakantie bij voorbaat geslaagd op deze subtropische locatie. Riumar is zowel met het vliegtuig als over de weg zeer goed en betaalbaar te bereiken.

Al met al bent u bij Roned op het juiste adres voor een zonnige en onbezorgde sportvisvakantie, welke u ongetwijfeld geweldige ervaringen en herinneringen gaat opleveren. Het grote percentage gasten welke bij ons voor een tweede maal of meer terug komen (circa 70 % in veertien jaar Roned) is voor ons in ieder geval een teken dat de mensen onze diensten waarderen!”