JRC staat als vanouds met het volledige team op Carp Zwolle. In de stand is een groot deel van het ruime assortiment te bewonderen en geven de consultants uitleg en demonstraties. Dit topmerk spreekt meer dan ooit tot de verbeelding van de karpervissers.De nieuwe Contact-serie tenten is meer dan de moeite waard om van dichtbij te bekijken. Deze serie bestaat uit een 1-persoons, een 2-persoons en een grote XXL bivvy. De laatstgenoemde bivvy heeft een stahoogte van maar liefst twee meter en is 3,4 meter breed en maar liefst vier meter diep. De XXL is dé bivvy voor lange buitenlandse sessies, als comfort en ruimte van groot belang zijn.JRC is beroemd om haar bedchairs en karperstoelen. Om aan de absolute top te blijven, zijn alle stoelen en bedchairs tegen het licht gehouden en op essentiële punten nog beter gemaakt. Comfort en kwaliteit zijn speerpunten bij de upgrade van alle modellen. Zo biedt de nieuwe Contact Recliner Chair optimaal comfort dankzij de armleuningen en de verstelbare rugleuning. Voor karpervissers die met iets minder comfort genoegen nemen zijn er twee andere Contact stoelen ontwikkeld. De twee nieuwe Contact bedchairs zijn helemaal plat voor maximaal ligcomfort. Hiervan is de High uitvoering speciaal ontwikkeld voor karpervissers die graag hoger liggen en gemakkelijker van de bedchair willen stappen.


Uiteraard wordt de revolutionaire Radar DS3 beetmelder gedemonstreerd. Unieke kenmerken zijn: instelbaar in lichtintensiteit en kleur, nachtlampje, knipper-LED op achterzijde, stealth modus en differentiaties tussen run en terugzakker. De DS3 kan niet alleen worden aangesloten op de draadloze DS3r ontvanger, maar ook op de Bank Light of Bivvy Light. Deze lampen schakelen automatisch aan bij een aanbeet. Innovatie op zijn best!


JRC gaat het komende seizoen weer hele hoge ogen gooien en zal zich andermaal profileren als een topmerk dat bereikbaar is voor iedere karpervisser. Nog nooit eerder presenteerde JRC een dergelijk hoogwaardig en breed georiënteerd assortiment. Bezoek de beursstand en vraag de consultants naar hun ervaringen.

Naast JRC is er ook een selectie aan schitterende PENN® producten te vinden op onze stand. Vorig jaar was er een scoop met de PENN Affinity Ltd. Zou er ook dit jaar weer een scoop zijn? Kom naar de stand om erachter te komen!

JRC is te vinden in hal 3, standnummer 330.

Website: www.jrcproducts.nl