Schitterend begin van het seizoen met indrukwekkende vangsten aan karper!

Het seizoen begon natuurlijk geweldig met die temperaturen die we hebben gehad! En eind april was het bikkelen. Desondanks zijn de vangsten erg goed op Karperdroom! Karin Groen heeft een paar mooie foto’s opgestuurd van hun sessie daar!

Karperdroom heeft een mooie accommodatie aan het water en je hebt het hele water voor jezelf, ook jouw huisdier mag mee!

Karperdroom heeft een mooie accommodatie aan het water en je hebt het hele water voor jezelf, ook jouw huisdier mag mee! Er zijn nog een paar midweken beschikbaar dit jaar. Wil je een weekend of een week naar Karperdroom dan heb je al de mogelijkheid om voor 2020 te reserveren. Klik hier voor meer info.

De jaarlijkse, zo vader zo zoon trip (deel 1)

Jordy Kyper gaat jaarlijks met zijn vader op vakantie. Dit keer hadden ze besloten om naar De Ganzenkuil in Deest te gaan. Lees hier hun verslag over het prachtige water De Ganzenkuil.

Wil je ook naar dit mooie water?

Wil je ook naar dit mooie water? Profiteer dan en maak gebruik van de volgende aanbieding: Wanneer je een week boekt op De Ganzenkuil, kun je de tweede aansluitende week reserveren met maar liefst 50% korting! Wanneer je aanspraak wilt maken op deze korting, email De Vissende Hollander dan op info@devissendehollander.nl.

Karpervissen en motorraces Assen

Jazeker je leest het goed! Brullende motoren gecombineerd met de rust, natuur en hele mooie karpers! 28, 29 en 30 juni zijn de data van het grootste motorevent in Nederland, de Dutch TT Assen / Motor GP. Veel kaarten zijn inmiddels al verkocht voor dit evenement.

Je hebt nu de mogelijkheid om dit speciale arrangement te boeken.

Je hebt nu de mogelijkheid om dit speciale arrangement te boeken. Maar wees er snel bij want de actie loopt maar twee weken! Van 22 juni tot en met 2 juli kun je verblijven op Carpfarm Lake en karpervissen op dit fantastische, tien hectare grote water met hele mooie karpers.

Op 28, 29 en 30 juni is Dutch TT Assen / mortor GP event. Je kunt dan op de fiets naar het TT-Circuit en deelnemen aan het grote evenement. Het is ongeveer vijftien minuten fietsen vanaf Carpfarm Lake. De fietsen zijn hiervoor al aanwezig. Tijdens de kwalificatiedagen en wedstrijddag kun je verblijven op Carpfarm Lake en in de avond vissen. Wanneer je graag alleen de wedstrijd bekijkt op 30 juni is dit natuurlijk ook goed! De prijs voor negen nachten vissen inclusief fietsen en kaarten naar de Dutch TT Assen / Motor GP evenement is € 575,- per visser. Er zijn nog drie tweepersoonsstekken of één eenpersoonsstek mogelijk.

Email het visreisbureau op info@devissendehollander.nl en claim jou arrangement!

Blueslake in Belgie

Giganten in België. Wil je een keer wat anders dan een vistrip naar Frankrijk, minder ver wilt rijden en toch ook niet in Nederland blijven? Dan is België een mooie gulden middenweg !!…

Blueslake 1 en 2 bevinden zich net over de Belgische grens en zijn twee totaal verschillende wateren op één complex.

Blueslake 1 en 2 bevinden zich net over de Belgische grens en zijn twee totaal verschillende wateren op één complex. Uitgebreide informatie vind je uiteraard op de website. Let op: de beschikbaarheid is nog beperkt. Ook de beschikbaarheidskalender staat op de website: https://www.devissendehollander.nl/visvakantie-landen/belgie/.

Magazine 2019

Als vaste klant ben je van De Vissende Hollander gewend dat zij normaal altijd een geprinte versie van haar magazine verspreiden op Carp Zwolle. Vanaf dit jaar zal dit digitaal verspreid worden. Neem een kijkje. Er zijn een aantal mooie nieuwe locaties bij gekomen! Klik hier voor het online MAGAZINE 2019.

Logo De Vissende Hollander

De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH St. Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Email: info@devissendehollander.nl
Website: www.devissendehollander.nl

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/even-lekker-weg-met-de-vissende-hollander/
https://karper-magazine.nl/met-de-vissende-hollander-naar-spanje/
https://karper-magazine.nl/vissen-op-carpvalley-met-de-vissende-hollander/