De jaarlijkse, zo vader zo zoon trip (deel 2)

Lees hier hun verslag over het prachtige water De Ganzenkuil.

Jordy Kyper gaat jaarlijks met zijn vader op vakantie. Dit keer hadden ze besloten om naar De Ganzenkuil in Deest te gaan. Lees hier hun verslag over het prachtige water De Ganzenkuil.

Wil jij ook naar dit mooie water? Profiteer dan en maak gebruik van de volgende aanbieding! Wanneer je een week boekt op De Ganzenkuil, kun je de tweede aansluitende week reserveren met maar liefst 50% korting! Wanneer je aanspraak wilt maken op deze korting, email ons dan op info@devissendehollander.nl.

 

Ed Venture

Op de website van Beet schrijft Edwin een maandelijkse blog over zijn ervaringen binnen de visserij. Iedereen die Edwin Wouters kent weet dat er altijd wel wat gebeurt. Zowel in positieve als negatieve zin. Zo vaak… dat een blog dus mogelijk is. Houd Ed Venture in de gaten. Vaak gaat hij vissen op een van onze locaties. In dit geval was hij aan het roofvissen op het stuwmeer Orellana in Spanje. Ja, je leest het goed! Roofvissen in Spanje! En daarvoor een mooie blog over op jacht naar naaktslakken!

Klik hier om meer van zijn avonturen te lezen.

Op de website van Beet schrijft Edwin een maandelijkse blog over zijn ervaringen binnen de visserij.

Een juweeltje in Frankrijk

Etang Marolles is een heel mooie bivvywater in Frankrijk, in de regio Mayenne. Nog niet veel Nederlanders kennen deze mooie locatie. Maar de Engelsen genieten er op en top! Dave en Caroline, de eigenaren van Etang Marolles, hebben alles tot in de puntjes verzorgd. Hieronder zie je een mooie karper die zwemt in het water. Op Etang Marolles kunnen maximaal zes vissers terecht op 5,5 hectare. Het water is erg mooi ingedeeld, met eilandjes en overhangende treurwilgen.

Klik hier om meer te zien van Etang Marolles.

Etang Marolles is een heel mooie bivvywater in Frankrijk, in de regio Mayenne.

Beschikbaarheid kalender

Wist je dat wij op de website een mooie eenvoudige manier hebben om de beschikbaarheid te kunnen zien? Alles in een oogopslag. Dit is erg gemakkelijk wanneer je alleen maar in een specifieke periode kunt boeken.
Natuurlijk mag en kun je ons ook altijd e-mailen wanneer er specifieke wensen zijn voor een locatie gecombineerd met een datum. Wij zullen dan ons best doen om een geschikt voorstel te doen van verschillende locaties waar je uit kunt kiezen.

Klik hier om de beschikbaarheid pagina te bekijken.

Wist je dat wij op de website een mooie eenvoudige manier hebben om de beschikbaarheid te kunnen zien?

Mooie vangsten op Inspiration Lake

Soms heb je van die sessies en dan kun je echt niks fout doen. De vissen zitten bovenop de stek. En ze zijn aan het vreten! Normaal gesproken is Inspiration Lake in Nederland geen gemakkelijk water en moet je tactisch vissen om zo de juweeltjes te kunnen vangen. Edwin Jansen met zijn vismaat hadden zo’n mooi weekend en wisten een paar pracht vissen te vangen! Goed gedaan mannen!

Wil jij ook naar Inspiration Lake? Klik dan hier.

 

Blikvanger!

CarpFarm Lake in Nederland vlakbij Assen, heeft nog een aantal weken beschikbaar voor 2019. Dit water is absoluut een aanrader wanneer je van strategisch vissen houdt. Met mooie dieptes en diepe rietkragen. Kraakhelder, dus een kijkemmer is zeker de moeite waard om mee te nemen! Een boot is toegestaan en aanwezig op dit tien hectare grote water.

Bent jij nog opzoek naar een mooie locatie? Kijk dan snel bij CarpFarm Lake.

CarpFarm Lake in Nederland vlakbij Assen, heeft nog een aantal weken beschikbaar voor 2019.

Ben jij opzoek naar een familie locatie?

Zoek dan niet verder! Er zijn nog een aantal weken beschikbaar bij Etang Morlou. Etang Morlou heeft twee verschillende accommodaties aan het water! Zelfs je hondje mag mee. In de omgeving is meer te doen dan alleen maar vissen. Maar natuurlijk mag je ook alleen maar vissen… Het bestand is erg mooi tot wel 26kg+ karpers! Etang Morlou heeft een Gite (Frans huisje) en een chalet.

Klik hier voor de Gite.
Klik hier voor het Chalet.

Zoek dan niet verder! Er zijn nog een aantal weken beschikbaar bij Etang Morlou.

Etang Morlou heeft twee verschillende accommodaties aan het water!

Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op:

Logo De Vissende Hollander

De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH St. Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Email: info@devissendehollander.nl
Website: www.devissendehollander.nl

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/motor-gp-vangsten-en-mooie-kortingen-met-de-vissende-hollander/
https://karper-magazine.nl/even-lekker-weg-met-de-vissende-hollander/
https://karper-magazine.nl/met-de-vissende-hollander-naar-spanje/