Bellevue Lodge.

Bellevue Lodge.Reisbureau De Vissende Hollander biedt 41 locaties met accommodaties aan op haar website, in landen als Spanje, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Zweden en Nederland. Veel van deze locaties worden al zeker een jaar van tevoren geboekt, dus zorg dat je er snel genoeg bij bent!

Bij het vissen in Zweden gaat het met name om het vissen op roofvis als baars, snoek en snoekbaars, bij de overige locaties gaat het, naast eventueel roofvis, vooral om karper en meerval. Hieronder vind je enkele voorbeelden van bestemmingen die door De Vissende Hollander aangeboden worden.

Bellevue Lodge


Bellevue Lodge ligt aan anderhalve hectare water.

Bellevue Lodge ligt aan anderhalve hectare water.Wanneer je de glazen schuifpui van de woning opent kun je het gehele meer met een eiland overzien. Er is ook een mooi terras gemaakt aan deze zijde van het water. Het eiland kun je betreden via een bruggetje, zodat je ook met een penhengel de andere kant van het eiland kunt bevissen.

Doordat je Bellevue Lodge en het meer geheel voor jezelf hebt, zijn er geen vaste stekken gecreëerd.

Doordat je Bellevue Lodge en het meer geheel voor jezelf hebt, zijn er geen vaste stekken gecreëerd.Wel is er een ruime stek met stroom waar je ook een tent neer zou kunnen zetten. Er zwemmen ongeveer 100 karpers in het water van Bellevue Lodge met een gemiddeld gewicht van vijftien kilogram. Naast de mooie karpers en graskarpers zwemmen er ook twee steuren in het water.

Dave en Caroline hebben bij de aanbouw van Bellevue Lodge hun ziel en zaligheid erin gestort.

Dave en Caroline hebben bij de aanbouw van Bellevue Lodge hun ziel en zaligheid erin gestort.Dit is voelbaar wanneer je de accommodatie binnen loopt. Alles klopt en alles is netjes. Dit maakt hun dan ook zuinig op het interieur. Zij hopen dan ook dat je dit ook zult zijn tijdens jouw verblijf.

De omgeving
Het complex is deels omringd met bomen in een glooiend Frans landschap. De eigenaren zijn Engels en wonen al jaren in Frankrijk. Zij zullen voorzien dat jouw vakantie optimaal is. Voor de personen die niet vissen is er in de omgeving van Larchamp veel te doen. Wandelen, fietsen, paardrijden. Voor meer informatie over uitstapjes in deze omgeving kun je kijken bij France Voyage.

Op locatie te verkrijgen (graag bij jouw reservering doorgeven, zodat het voor je besteld kan worden): een voerboot en eigen vers gedraaide boilies met basisingrediënten van CC Moore.

Op locatie te verkrijgen (graag bij jouw reservering doorgeven, zodat het voor je besteld kan worden): een voerboot en eigen vers gedraaide boilies met basisingrediënten van CC Moore.Voor jou is aanwezig: carp craddle, een driepoot om de vis te wegen, weegzakken (gebruik de weegzak om onder het schepnet te plaatsen om zo de vis te verplaatsen! Dit voorkomt vinbreuk). Overleg met de eigenaar hoe hij deze handeling graag ziet.

Wanneer je de vakantie reserveert voor Bellevue Lodge wordt er € 200,- borg bij gerekend. Deze nemen wij voor jou en de eigenaar in bewaring. Wanneer alles weer netjes achter is gelaten, ontvang je de week na jouw vakantie de borg van ons terug.

De accommodatie
Het voldoet aan alle luxe voor maximaal vier personen. Helaas is er geen Wifi aanwezig.

Kenmerken: grote karper, verhuur gehele meer (exclusief).

Kenmerken: grote karper, verhuur gehele meer (exclusief). 

L’Angottiere


Een schitterende locatie in de omgeving van Normandië en een mooie plek om te genieten van de rust en de natuur. Het domein van vijf hectare groot biedt onderdak aan een verscheidenheid aan wilde dieren zoals ijsvogels en herten. En in de weilanden zie je verschillende soorten vee grazen.

Wanneer je L’Angottiere reserveert heb je het gehele meer voor jezelf inclusief een accommodatie aan het water!

Wanneer je L’Angottiere reserveert heb je het gehele meer voor jezelf inclusief een accommodatie aan het water!Er zijn vier stekken gecreëerd rondom het water zodat je het water van alle kanten kunt bevissen. Ook is L’Angottiere zeer geschikt voor grotere groepen. Er zijn twee accommodaties. De Lake Side Lodge is geschikt voor vier personen, bovendien kan er vanuit de Lodge gevist worden en iets verder van het water gelegen ligt een Gite welke tegen meerprijs te huur is voor zes personen. Helaas is het niet mogelijk om vanuit de Gite te vissen.

De Lake Side Lodge is schitterend en van alle gemakken voorzien, alleen voor mensen die minder goed ter been zijn is deze accommodatie helaas niet geschikt.

De Lake Side Lodge is schitterend en van alle gemakken voorzien, alleen voor mensen die minder goed ter been zijn is deze accommodatie helaas niet geschikt.Het een hectare grote meer is de perfecte plek om even te ontkomen aan alle drukte in het dagelijkse leven.

L’ Angottiere is omgeven door een glooiend landschap en gebieden waar maïs groeit.

L’ Angottiere is omgeven door een glooiend landschap en gebieden waar maïs groeit.Omdat het meer exclusief geboekt kan worden kun je in een prachtige en rustige omgeving vissen en heb je de mogelijkheid om een aantal mooie karpers te vangen.Extra service: gratis Wifi, barrows (kruiwagens) om je materiaal te verplaatsen (ook is de eigenaar bereid je hierbij te helpen. Vier weighslings, carp cradles (onthaakmatten) en aascontainers. Een vriezer voor je aas, er zijn complete visuitrustingen te huur. Pellets, boilies en partikels zijn te koop. Meer informatie over de extra service kun je opvragen bij reservering.

De Lakeside Lodge (accommodatie aan het water) overziet de Lodge stek en beschikt over twee slaapbanken, een comfortabele lounge, TV (Engels), keuken, badkamer, balkon met tuinmeubels, WIFI beschikbaar en privé parkeerterrein voor meerdere auto' s.

De Lakeside Lodge (accommodatie aan het water) overziet de Lodge stek en beschikt over twee slaapbanken, een comfortabele lounge, TV (Engels), keuken, badkamer, balkon met tuinmeubels, WIFI beschikbaar en privé parkeerterrein voor meerdere auto’ s.De Gite
Grenzend aan de parkeerplaats, is volledig uitgerust met twee slaapkamers. De Gite ligt op slechts 45 meter van het meer af. Een van de slaapkamers heeft twee eenpersoonsbedden en de andere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed met Engelstalige TV.

Sterke schubkarper van dit water.

Sterke schubkarper van dit water.De woonkamer heeft twee banken waarvan één een slaapbank en een mooie houtkachel voor de koude avonden. Beddengoed is aanwezig. De keuken is uitgerust voor zes personen met een oven, koelkast/vriezer, magnetron en alle benodigde potten, pannen, borden, bestek etc. Boven is een badkamer met wasbak, douche en toilet. Verder is de Gite voorzien van Wifi, Engelstalige TV, een dvd-speler inclusief dvd’s, boeken en brochures van de omgeving en restaurants. Let op dat de Gite een oude woning is, waardoor het plafond op sommige plaatsen vrij laag is en door het gebruik van trappen is deze accommodatie niet geschikt voor mensen die moeilijk te been zijn.

Kenmerken: Boot en/of voerboot toegestaan, verhuur gehele meer (exclusief).

Kenmerken: Boot en/of voerboot toegestaan, verhuur gehele meer (exclusief).

 

Duylmeer


In het Land van Heusden en Altena, in Noord-Brabant, ligt het plaatsje Almkerk. Hier bevindt zich het ‘het Duylmeer’, waar je kunt genieten van een fantastische visvakantie.

Het Duylmeer ligt in de ongerepte natuur in Nederland tussen de weilanden en is omgeven door rietkragen en overhangende bomen.

Het Duylmeer ligt in de ongerepte natuur in Nederland tussen de weilanden en is omgeven door rietkragen en overhangende bomen.Wanneer je deze locatie boekt voor jouw visvakantie met accommodatie, dan heb je het gehele meer voor jezelf! Het Duylmeer biedt je de mogelijkheid om in een heerlijke en rustgevende natuur met een prachtige flora en fauna van jouw visvakantie te genieten.

De accommodatie

Het Duylmeer beschikt over drie visstekken voor maximaal twee vissers, waardoor je altijd het hele viswater voor jezelf hebt.

Het Duylmeer beschikt over drie visstekken voor maximaal twee vissers, waardoor je altijd het hele viswater voor jezelf hebt.Het is ook mogelijk om te vissen vanuit de accommodatie. De accommodatie beschikt over elektriciteit en stromend water. Je kunt bij aankomst jouw auto parkeren op het grasveldje. En van hieruit is het ongeveer 50 meter lopen naar de accommodatie. Er is een handig karretje aanwezig om de spullen naar de accommodatie te brengen.

Indeling begaande grond: entree hal met toilet en opgang naar boven, woonkamer met slaapbank, keukentafel en schuifpui naar het water, open keuken volledig ingericht met magnetron en koffiezetapparaat. Eerste verdieping: twee eenpersoonsbedden en douche.
Bedlinnen en keukentextiel is aanwezig bij aankomst. Buitenterras: tafel en vier stoelen.

Natuurlijk kun je ook in jouw eigen tent overnachten. Het viswater heeft een diepte variërend van twee tot zeven meter.

Natuurlijk kun je ook in jouw eigen tent overnachten. Het viswater heeft een diepte variërend van twee tot zeven meter.Voor een rustgevende visvakantie op een prachtig water met goed visbestand, kies je voor 'het Duylmeer'.

Voor een rustgevende visvakantie op een prachtig water met goed visbestand, kies je voor ‘het Duylmeer’.Het Duylmeer wordt alleen verhuurd inclusief de accommodatie, hierdoor is het niet mogelijk om alleen een visstek te huren.

Het Duylmeer wordt alleen verhuurd inclusief de accommodatie, hierdoor is het niet mogelijk om alleen een visstek te huren.Kenmerken: Boot en/of voerboot toegestaan, verhuur gehele meer (exclusief).

Kenmerken: boot en/of voerboot toegestaan, verhuur gehele meer (exclusief).Kijk voor alle informatie op https://www.devissendehollander.nl/visvakantie-betaalwater/met-accommodatie/.

Logo De Vissende Hollander

De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH Sint Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Website: www.devissendehollander.nl
Email: info@devissendehollander.nl