Logo Bart leert vissen

Komende zondag 4 juni wordt de laatste aflevering van Bart leert vissen uitgezonden. Deze keer gaan Bart en Boaz karperen met de vaste hengel en bungeejump elastiek. Bart krijgt dit keer geen les ván, maar vist een wedstrijdje tegen Viskid Boaz.

Na drie lessen waarin Nickelodeon-presentator Bart alle fijne kneepjes van het sportvissen leerde, vindt Boaz het tijd voor een heuse battle. Aan een kleine stadsvijver gaat het tweetal achter de karper aan met de vaste hengel en elastiek. Het bungeejump elastiek zorgt ervoor dat je zelfs loeisterke karpertjes aan de vaste hengel kunt vangen. Bovendien levert dit een hoop spektakel op. Om de wedstrijd nog spannender te maken, stelt Bart voor dat de verliezer op een ijsje moet trakteren. Boaz weet echter niet dat Bart stiekem een geheim wapen heeft meegenomen. Benieuwd wie de battle wint en moet trakteren? Kijk dan zondag 4 juni vanaf 09.40 uur naar jeugdzender Nickelodeon.

Tot Bart zijn verbazing vissen ze vandaag met bungeejump elastiek.

Tot Bart zijn verbazing vissen ze vandaag met bungeejump elastiek.Samenwerking
De nieuwe televisieserie ‘Bart leert vissen’ is een unieke samenwerking tussen Sportvisserij Nederland en de wereldwijd opererende televisiezender Nickelodeon. Sportvisserij Nederland is betrokken geweest bij de totstandkoming van de uitzendingen en heeft zowel inhoudelijk als financieel een bijdrage geleverd aan dit nieuwe sportvisprogramma. Dat is bedoeld om kinderen van zes tot twaalf jaar enthousiast te maken voor het sportvissen. Zij zien – net als ouders die meekijken – hoe ontspannen en veelzijdig vissen is en dat je dichtbij huis met weinig materiaal al veel plezier kunt hebben. Deze eerste kennismaking met de hengelsport is hopelijk aanleiding om met een ouder en meer ervaren iemand naar de waterkant de gaan – de plek bij uitstek waar je écht leert vissen.

Bart heeft veel geleerd afgelopen weken, hij is de eerste die een karper vangt.

Bart heeft veel geleerd afgelopen weken, hij is de eerste die een karper vangt.Zondag 4 juni om 09.40 wordt de laatste uitzending van de vierdelige serie Bart leert vissen uitgezonden. Bovendien wordt deze uitzending op de woensdag daarop herhaald om 13.20 uur. De afleveringen zijn ook terug te kijken op www.bartleertvissen.nl en via de gratis Nickelodeon app. Bekijk hier de promo van aflevering 4.

Boaz laat zich niet uit het veld slaan en zet de stand op 1-1 als ook hij een karper vangt.

Boaz laat zich niet uit het veld slaan en zet de stand op 1-1 als ook hij een karper vangt.Logo Nickelodeon