In het zuidelijke deel van Nederland, net boven de Belgische grens, ligt een mooi stukje natuur. Midden in deze natuur ligt een adembenemend mooi meer, waarvan menig visser zou gaan watertanden. Dit meer herbergt een fantastisch bestand aan karper. Deze bestaat onder andere uit spiegel-, rijen- en schubkarpers.

Inspiration Lake

'Inspiration Lake' is een waar Mekka voor de karpervisser.

‘Inspiration Lake’ is een waar Mekka voor de karpervisser.Door de grote variatie binnen de populatie karpers, is er voor ieder wat wils. Zo zwemmen er niet alleen prachtige hoog gebouwde spiegelkarpers, maar ook een aantal enorm sterke schubkarpers van groot formaat en een aantal flink uit de kluiten gewassen steuren.De visstekken
Het meer van 1,5 hectare (complex is 2,5 hectare) biedt veel ruimte en om deze ruimte zo optimaal mogelijk te gebruiken, zijn er maximaal vier vissers per sessie toegestaan, zodat elke visser voldoende water heeft.

Er kan gekozen worden uit in totaal zeven stekken.

Er kan gekozen worden uit in totaal zeven stekken.'Inspiration Lake' is een echt bivvywater. Ook is er een chemisch toilet waar je gebruik van kunt maken. Verder biedt deze locatie geen extra faciliteiten.

‘Inspiration Lake’ is een echt bivvywater. Ook is er een chemisch toilet waar je gebruik van kunt maken. Verder biedt deze locatie geen extra faciliteiten.'Inspiration Lake' is het water waar al vele karpervissers hun personal best hebben kunnen laten sneuvelen en de natuurbeleving op zijn hoogst staat.

‘Inspiration Lake’ is het water waar al vele karpervissers hun personal best hebben kunnen laten sneuvelen en de natuurbeleving op zijn hoogst staat.De stekken 1 tot en met 4 zijn met de auto te bereiken. stek 1 en stek 4 zijn dubbele stekken. En deze stekken worden ook het meeste uitgekozen om een bivvy op te zetten.

De stekken 1 tot en met 4 zijn met de auto te bereiken. stek 1 en stek 4 zijn dubbele stekken. En deze stekken worden ook het meeste uitgekozen om een bivvy op te zetten.De stekken 5, 6 en 7 liggen aan de andere kant van het water en zijn interessant voor het penvissen. Deze drie stekken zijn in verhouding dan ook kleiner.

De stekken 5, 6 en 7 liggen aan de andere kant van het water en zijn interessant voor het penvissen. Deze drie stekken zijn in verhouding dan ook kleiner.

Kenmerken: boot en/of voerboot toegestaan, grote karper, hond(en) toegestaan, verhuur gehele meer (exclusief).

Deze accommodatie is te huur via De Vissende Hollander.

Deze accommodatie is te huur via De Vissende Hollander. 

De Vissende Hollander
De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH Sint Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Email: info@devissendehollander.nl
Website: www.devissendehollander.nl