De meeste karpervissers zijn niet vies van een beetje avontuur, en het 3000+ hectare grootte Marokkaanse stuwmeer Bin el Ouidane staat bij veel karpervissers hoog op ‘t verlanglijstje om eens te bezoeken.

Marokko

The Carp Specialist is er bijzonder trots op om het water al geruime tijd te mogen vertegenwoordigen.


In vergelijking tot de ‘normale’ betaalwateren in Nederland, België en Frankrijk brengt een dergelijk Marokkaans karperavontuur wel wat meer vragen en onzekerheid met zich mee. Kosten, hoe werkt ‘t allemaal precies, wat moet ik meenemen, hoe pak ik de visserij aan, is het wel veilig… en dat soort zaken. Op zaterdag 23 mei organiseert The Carp Specialist een gratis informatiemiddag in restaurant Buitensporig te Tiel.

Wil je meer weten over de uitdagende visserij op Bin el Ouidane en ben je voornemens om eens een sessie op het water te vissen? Je bent van harte welkom!


Van 14:15 uur (aanvang 14:00 uur) tot circa 17:00 uur nemen ze je mee in de bijzondere visserij op het water, met video’s, presentaties, vraag & antwoord en mooie sessieverslagen. Bas, Marc & Stefaan hebben allen ruime ervaring met de visserij op het water, en vertellen je er graag alles over.
Marokko

Zelf hebben ze hun hart verloren aan het mooie land, het uitgestrekte meer, het eten, de uitdagende visserij en de prachtige schubkarpers en zwaarbeschubde spiegels die op Bin el Ouidane rondzwemmen en ze delen dit enthousiasme graag met jou deze middag!


Restaurant Buitensporig te Tiel is uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer (gevestigd in treinstation Tiel) en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid. Er is een capaciteit van 70 gasten en ze kijken er naar uit om je te mogen verwelkomen.
Interesse? Klik hier om u in te schrijven voor de gratis informatiebijeenkomst op zaterdagmiddag 23 mei 2015!