Terug in het PB Products team, geweldig…!

Terug in het PB Products team, geweldig…!PB Products heeft z’n team uitgebreid met ‘knopenkoning’ Herman Sentrop. Herman is geen onbekende in de karperwereld en staat bekend om z’n zeer secure manier van het knopen van onderlijn, leaders en voorslagknopen.

Niet alleen dit is waarom PB Products met deze sympathieke Amsterdammer weer een samenwerking is aangegaan. Herman is (karper)visser in hart en nieren en zet zich daarbij ook graag in voor deze hobby/sport. Hij is zeer actief in Amsterdam bij de Amsterdamse Hengelsportvereniging en daarnaast is Herman veel te vinden op hengelsportbeurzen, bij winkeliers en tevens op demonstratiedagen. Herman is verzot op alle takken van hengelsport en zet zich graag in om mensen kennis en kunde bij te brengen. Dat is nu precies dezelfde visie die PB Products deelt. Niet voor niets zijn de leden van het PB Products Team veel te vinden op opendeurdagen van winkeliers, demo- en knoopdagen van hengelsportverenigingen en natuurlijk de jeugddagen. Tenslotte heeft de jeugd de toekomst.

Herman knoopt zeer secuur en alles op dezelfde lengte.

Herman knoopt zeer secuur en alles op dezelfde lengte.Herman staat bekend als een man die zeer secuur, fijn en betrouwbaar knoopt. De samenwerking maakt dit tot een win/win situatie! PB Products, bekend door hun uitermate betrouwbare en innovatieve materialen, zullen met Herman zeker wat onderlijnen e.d. op de markt brengen. Deze onderlijnen zullen in samenwerking met Herman zijn ‘doorgesproken’ en door Herman zijn geknoopt. Deze door Herman geknoopte onderlijnen zullen als voorbeeld dienen voor de ‘knopers’ van de PB Products fabrikant.

Details zijn belangrijk voor Herman.

Details zijn belangrijk voor Herman.Herman over z’n toetreden tot het PB Products team: “PB Products is ’t merk waarmee ik natuurlijk een goede historische band heb. Tenslotte is het serieuze en specialistische ‘knopen’ zo goed als bij dit merk begonnen. Al die jaren heb ik nog altijd veel producten van PB Products in m’n tacklebox gehad omdat ze gewoonweg zeer goed voldeden aan mijn visserij. Tevens knoopten deze materialen goed, eenvoudig en zijn ze zeer betrouwbaar. Om die reden alleen al vind ik het prachtig om weer deel van het PB Products team uit te maken. Ik kijk weer uit naar de beurzen en demo-dagen.”

Een ervaren knoper en visser.

Een ervaren knoper en visser.Met Herman heeft PB Products een zeer ervaring karpervisser en materiaalkenner in huis gehaald. Daar mogen ze trots op zijn!