Hengelsport The Silverfish heeft vanaf dinsdag 19-06-2012 zijn eigen boilielijn, met de naam X-Ray. De X-Ray lijn bestaat uit: 15 mm en 20 mm ready mades boilies, 15 mm en 20 mm pop-up`s, een boiliedip en een baitbooster. Na een jaar lang testen van de X-Ray op verschillende wateren in Nederland en Buitenland is de hengelsportzaak tot deze boilie gekomen. Tijdens deze testsessies zijn er mooie en zware vissen gevangen. Deze boilie is mede tot stand gekomen in samenwerking met Pro Line.


Deze boilie is gemaakt van diverse hoogwaardige producten, zoals de beste vismix, Robin Red en visoliën. De X-Ray is een boilie die gemakkelijk verteerbaar is voor de karper waardoor de karper langer blijft azen op de voerstek. Door de X-Ray boilie extra te dippen in de boiliedip, zal hij langer zijn werking behouden. Binnenkort verkrijgbaar in deze lijn: Stick en Stick-mix. De boilies gaven het beste resultaat van maart tot november.

De eerste tien internetbestellingen van: 3 kilo 20 mm ready mades, 1 potje 15 mm pop-ups, 1 potje boiliedip, onder vermelding: X-Ray Actie, introductieprijs € 45,-, ontvangt van The Silverfish 1 kilo Silverfish Speciale. Voor meer informatie kun je je wenden tot:

Hengelsport The Silverfish
Julianastraat 37
3262 SH Oud Beijerland
Tel. +31 (0)186 – 614920
Website: www.thesilverfish-hengelsport.nl