SPETTERENDE BEURSACTIE TIJDENS CARP ZWOLLE
Sluit een proefabonnement op Karper-magazine (3 nummers voor € 24,95) af op Carp Zwolle en ontvang een set loodvrije UFO Sinkers naar keuze: 15 UFO Sinkers van 21 t/m 120 gram (uitzoeken) of 10 UFO Sinkers van 150 t/m 300 gram. Beide met 1 gratis limited UFO Head Sinker. LET OP: deze actie is alleen geldig op Carp Zwolle! Karper is te vinden op stand 424 in Hal 4.
m_UFO Sinker (1)
UFO SINKER – PRIMA LOODVRIJ ALERNATIEF!
Een loodverbod zit er hoogstwaarschijnlijk aan te komen. UFO Sinker is een bedrijf dat daarop inspeelt met hun ‘high density’ betonnen loodjes, gefabriceerd met speciaal geselecteerde componenten die aan de strikte Europese eisen voldoen. Het soortelijk gewicht is natuurlijk niet zo zwaar als lood, maar dit materiaal is met een soortelijk gewicht van 4 g/cm³ wel bijna 2x zo zwaar als veel soorten natuursteen. Voordeel van deze gewichten is dat ze niet alleen beter voor het milieu zijn, maar ook dat het natuurlijke materiaal behoorlijk poreus is waardoor het de geur (en kleur) van de bodem opneemt. Bovendien kun je deze loden daardoor ook van je favoriete geurtje/attractor voorzien! Deze betonnen loodjes hebben van zichzelf al een natuurlijke camouflage kleur: een extra plastic camouflage laagje is dan ook niet nodig. Verkrijgbaar in de modellen Distance, Gripp en Dunlop (tot 300 gram en zelfs nog zwaarder!). Ook is er een speciaal lood – UFO Head – in de vorm van het hoofd van een marsmannetje!
m_SRI-Dunlop (1)
NIEUWE, INLINE MODELLEN
Nieuw, en voor het eerst te bewonderen op Carp Zwolle, zijn de Distance Inline en de SRI-Dunlop. De eerste is gewoon een inline zoals alle andere in een zeshoekige Distance uitvoering en met zachte insert. De eerste gewichten zullen 60, 80 en 100 gram zijn.
m_Distance Inline
De SRI-Dunlop is een inline versie van de reguliere Dunlop en is zodanig ontworpen dat deze m.b.v. een harde insert en tail rubber (niet meegeleverd) eventueel als drop-off lood gebruikt kan worden.
m_SRI-Dunlop (3) m_SRI-Dunlop (2)
De UFO Sinkers worden exclusief verdeeld door Mario’s Tackle voor de Benelux. Kijk voor meer info op: www.ufosinkers.nl
m_UFO_SINKER_logo