Sinds vandaag, woensdag 26 juni, is de Benelux een nieuwe hengelsportgroothandel rijker: GomaX Fishing. GomaX Fishing brengt onder meer de topmerken Jaxon, Top Secret en Filstar voor Nederland en België, de eerste twee merken ook voor Engeland. Een geweldig assortiment, dat ook in de winkel, Hengelsport De Gouwe, dat in hetzelfde pand aan de Kanaaldijk 32 in Waddinxveen is gevestigd, is terug te vinden. Naast deze merken vind je in de winkel van De Gouwe een breed assortiment waaronder de topmerken Preston en Korda.De drie eigenaren zijn stuk voor stuk topvissers binnen de wedstrijdvisserij, Marco Hofman, vist dit jaar het WK Feeder in Zuid-Afrika voor Nederland, Jur van Zuuren en Ger Behonek. Het drietal vist veel wedstrijden in Nederland en soms over de grenzen.

Het verkrijgen van de verdeling van Top Secret is een pluim op het werk van GomaX Fishing. Top Secret is een gevestigde naam in de witvis/wedstrijdvisserij en bij menig recreatievisser een vast onderdeel in de voerbak! De dips zijn niet meer weg te denken uit de witvisserij en karpervisserij.

De winkel is tevens de showroom van GomaX Fishing, voor de verkooppunten in Nederland en België. Naast eerder genoemde merken is in hetzelfde pand ook de aasgroothandel gevestigd, waar naast diverse soorten wormen ook verse casters worden gemaakt.

 

Jaxon, een nieuw merk in de Benelux


Het drietal is bijzonder trots op de samenwerking met Jaxon. Een Poolse fabrikant/importeur met een breed assortiment voor een betaalbare prijs. De producten, van shad tot zeehengel en van plug tot supervoer, vinden nu al gretig aftrek. Voor de wedstrijdvisser is de Jaxon Pro Match Seat Box een eyecatcher en de aantrekkelijke prijs spreekt voor zich! Met name het lokvoer, Premium Brasem en Premium Allround, een verpakking van 2,5 kilo kost € 4,95,  hebben in korte tijd een plaats in menige voerbak gevonden.Voor de roofvissers is het kunstaaspakket zeer aantrekkelijk, van tweedelig plugje tot prachtige jerkbaits, maar ook de shads in alle kleuren en vormen zijn van een goede kwaliteit en betaalbaar. De hengels van Jaxon spreken voor zich. Modern, goede actie, kwalitatief goed afgewerkt en wederom heel betaalbaar.

 

Website betaalbaar vissen


Via de mooie en goede website www.betaalbaarvissen.nl van De Gouwe, kun je alle in de winkel verkrijgbare materialen aankopen. De website/internetshop wordt op dit moment bijna wekelijks uitgebreid met tientallen nieuwe producten.Meer informatie kun je vinden op de mooie website: www.betaalbaarvissen.nl Adres van de winkel Hengelsport De Gouwe en groothandel GomaX, Kanaaldijk 32 in Waddinxveen. Telefoon +31 (0)182 – 633 332.