Deze lijn zinkt zo snel en ligt zo ‘zwaar’ op de bodem dat je direct het verschil tussen hybride fluorocarbon lijnen en deze 100% fluorocarbon lijn. Daarnaast is Ghost Dragonfly echt onzichtbaar op de bodem van het water. Laat ‘m maar eens op de bodem zakken en kijk!

Eindelijk een 100% fluorocarbon hoofdlijn die ook echt 100% fluorocarbon is! Nog meer voordelen van fluorocarbon: UV-bestendig waardoor het z’n trekkracht behoudt, ook in de volle zon na jaren van gebruik! Fluorocarbon is daarnaast de meest slijtvaste en schuurbestendige lijn die er bestaat.

Fluorocarbon is normaal iets poreus en er hechten zich ‘gekleurde’ waterdeeltjes aan de lijn. Bij de Ghost Dragonfly hebben we een massieve productie kunnen bewerkstelligen waardoor deze waterdeeltjes zich niet aan de lijn hechten…

Fluorocarbon is normaal iets poreus en er hechten zich ‘gekleurde’ waterdeeltjes aan de lijn. Bij de Ghost Dragonfly heeft PB Products een massieve productie kunnen bewerkstelligen waardoor deze waterdeeltjes zich niet aan de lijn hechten…Wie ‘m probeert wil niet anders!Ghost Dragonfly is verkrijgbaar op spoelen van 400 meter, in diameters van 33, 37 en 43/00 met een trekkracht van respectievelijk 15, 18 en 26 lb. Adviesprijs € 89,99.

De artikelen van PB Products worden verdeeld door groothandel Dutch Tackle Company.
Website: www.pbproducts.nl
Email: info@pbproducts.nl