De toonaangevende hengelsportfabrikant Fox International heeft onlangs de Nederlander Hugo van Gelder aangesteld als Benelux Media Coördinator. Hugo zal voor alle Fox merken gaan werken inclusief Fox Rage, Salmo, Matrix en natuurlijk het Fox karpermerk.

Hij zal het eerste contactpunt vormen voor magazines en websites, en ook social media verzorgen naast het produceren van video content.

Hij zal het eerste contactpunt vormen voor magazines en websites, en ook social media verzorgen naast het produceren van video content.Fox Group Marketing Manager Lewis Porter was zeer in zijn nopjes met deze versterking: “Ik moet toegeven dat ik onmiddellijk onder de indruk was van Hugo, vanaf het moment dat ik hem ontmoette had ik het gevoel dat we een verborgen parel hadden gevonden! Niet alleen is Hugo’s film- en editwerk indrukwekkend, hij is ook goed op de hoogte van digitale media en heeft een brede ervaring in veel sportvisdisciplines.”

Hugo is vanzelfsprekend ook zeer enthousiast over zijn nieuwe rol: "Ik kan niet wachten tot begin oktober om mijn reis met Fox te beginnen!"

Hugo is vanzelfsprekend ook zeer enthousiast over zijn nieuwe rol: “Ik kan niet wachten tot begin oktober om mijn reis met Fox te beginnen!”“Het werken met mensen die dezelfde passie voor de hengelsport delen, gecombineerd met de kans om dat allemaal vast te leggen, is meer dan ik van had durven dromen. Ik sta dan ook te popelen om van start te gaan.” Hugo start op 10 oktober in zijn nieuwe rol.