De Warrior XL slaapzak is een nieuwe, grotere uitvoering van de populaire Warrior slaapzak. Ze past op de Warrior 2 XL bedchair en de R3 Camo bedchair.

2-3 Season specificatie: perfect voor in het late voorjaar, zomer en de vroege herfst, met de offset gestikte panelen wordt warmte beter vastgehouden. De polyester voering zorgt dat je je gemakkelijk kunt bewegen in de slaapzak, ze beschikt verder over extra grote anti-tocht flappen aan binnen- en buitenkant voor het vasthouden van de warmte en het voorkomen van tocht.

Afmetingen: 120 x 103 centimeter, materiaal: buitenkant 100% Soft Touch polyester, vulling 100% polyester, voering 100% polyester. Met 10 millimeter crash ritsen. Boven- en onderkant met elastiek en elastische riem in het midden voor goede bevestiging aan bedchair. Wordt geleverd inclusief ‘stuff bag’ en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Nieuwe, grotere uitvoering van de populaire Warrior slaapzak.

Nieuwe, grotere uitvoering van de populaire Warrior slaapzak.De nieuwe Royale Classic Camo Skins van Fox zijn gemaakt van hetzelfde duurzame, ademende polyester materiaal als de Camo 1-man en 2-man bivvies (waterdichtheid 2.500HH).

De nieuwe Royale Classic Camo Skins van Fox zijn gemaakt van hetzelfde duurzame, ademende polyester materiaal als de Camo 1-man en 2-man bivvies (waterdichtheid 2.500HH).

Past op Royale Classic bivvies (Camo en groene uitvoering), uitgevoerd in het unieke Fox Camo en zowel 1-Man als 2-Man optie mogelijk.

Past op Royale Classic bivvies (Camo en groene uitvoering), uitgevoerd in het unieke Fox Camo en zowel 1-Man als 2-Man optie mogelijk.Met twee rod straps aan voorzijde van de skin.

Met twee rod straps aan voorzijde van de skin.Je creëert hiermee een dubbele skin: warmer in de winter en koeler in de zomer. Ze reduceert ook het condens substantieel.

Je creëert hiermee een dubbele skin: warmer in de winter en koeler in de zomer. Ze reduceert ook het condens substantieel.Wordt geleverd in ruime ‘stuff bag’ inclusief heavy duty tentharingen.

Wordt geleverd in ruime ‘stuff bag’ inclusief heavy duty tentharingen.Website: www.foxint.com.