De heren uit Venlo hebben de hand weten te leggen op een partij geweldige Shimano werpmolens met een nog mooiere prijs. Hierdoor kunnen ze de dit paradepaardje onder de karpermolens nu aanbieden voor maar € 374,95. Dit klink natuurlijk niet echt goedkoop maar als je bedenkt dat deze werpmolen een adviesprijs heeft van € 799,95 dan klink het al een stuk aantrekkelijker.

Shimano Aero Technium MgS XT-B
De Shimano Aero Technium 12000 XTB MGS is de ultieme afstand molen voor degene die alleen het allerbeste wil. De Shimano Aero Technium Magnesium molen is Shimano’s paradepaardje dat absoluut zonder compromis ontworpen is, werkelijk alle high-end functies zitten samengepakt in deze molen. Al deze functionaliteiten zijn samengepakt in een prachtig slank en futuristische ontwerp dat bijna volledig is afgewerkt in zwart met een  subtiele chroom detaillering.

Details werpmolen

De magnesium en CI4 + bodycomponenten zorgen ervoor dat deze Shimano Aero Technium maar 500 gram weegt. De combinatie van deze gebruikte materialen zorgt ondanks het gereduceerde gewicht voor een maximale stijfheid van de body. De combinatie van de AR-C spoel, Aero Wrap II en super slow oscillation (100 wikkelingen per omwenteling) zorgen voor de meest perfecte lijn wikkeling die je ooit gezien hebt! De acht A-RB lagers dragen hun steentje bij aan het soepel lopen van de molen, deze Shimano karpermolen loopt vloeiender dan dat je ooit gevoeld hebt.

Karperwerpmolens Shimano
Wil je meer informatie of wil je de molens bestellen (OP=OP) klik hier voor de website.