Vakanties met accommodatie

Mooie locaties met accommodaties aan het water. Het is zo geliefd. Veel vissers hebben toch graag extra luxe aan de waterkant wanneer ze aan het vissen zijn. Zo zijn er nu al veel locaties waarbij je moet reserveren voor 2020 of zelfs voor 2021!

Mocht je graag naar een locatie willen gaan met accommodatie aan het water, dan moet je nu al kijken of je kunt reserveren. Anders zit het helaas al vol.

Mocht je graag naar een locatie willen gaan met accommodatie aan het water, dan moet je nu al kijken of je kunt reserveren. Anders zit het helaas al vol.

Deze locaties zijn:
Karperdroom in Nederland
Carpvalley in Nederland
Etang Chayenne in Noord-Frankrijk
Aquadev in Frankrijk
Etang Hirondelle in Frankrijk

Wil je graag een overzicht van alle locaties met accommodaties aan het water, dan is dit mogelijk met de filteroptie op de website, of klik hier.

 

NIEUW Castle Lake

Het is nu mogelijk om een mooie bivvylocatie van maar liefst 30 hectare te boeken in de regio Macon, Frankrijk. Deze locatie heet Castle Lake.

Castle Lake heeft een mooi gevarieerd bestand aan karpers waaronder veel Ghost karpers.

Castle Lake heeft een mooi gevarieerd bestand aan karpers waaronder veel Ghost karpers. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op de website en boek een trip naar Macon.

 

Eerste keer Frankrijk

Le Cheminel in Noord-Frankrijk is een top locatie, alles is goed geregeld en ziet er netjes uit. De vangsten… Soms lijkt het meer op werken! Daarom is Le Cheminel ook een goede locatie als eerste buitenlandse trip.

Er zijn voor dit hoogseizoen nog enkele weken beschikbaar.

Er zijn voor dit hoogseizoen nog enkele weken beschikbaar. En wil je last minute boeken dan ontvang je zelfs een mooie last minute korting!

Klik hier om meer te zien van Le Cheminel.

 

Lac de Lepinet

Kort geleden is Rob Trommelen met een grote ploeg naar Lac de Lepinet geweest. Binnenkort zullen wij zijn reisverslag plaatsen bij ons op de website. Wil je graag meer blogs zien, klik dan hier. Die week hebben veel vissers een emmer water over hun heen gekregen! Het was een TOP week!

Lac de Lepinet is een mooie locatie van veertien hectare. Sinds kort zijn er mooie, nieuwe ontwikkelingen! Zo wordt de douche en het toilet vervangen. De nieuwe eigenaar zal ook weer een koelkast plaatsen en het oplaadpunt voor accu’s vernieuwen. Normaal kon je nu al boeken voor 2020 of online reserveren voor 2019. Helaas is dit nog niet mogelijk maar natuurlijk doen we ons best dat het weer online te reserveren is. Mocht je graag een optie willen op een stek in 2020 dan is dit wel mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie over Lac de Lepinet.

 

Nieuw record op de Ganzenkuil

Wat een blije gezichten! Tom heeft het nieuwe record op De Ganzenkuil weten te verhogen naar een 25kg+ schubkarper! Gefeliciteerd Tom met deze geweldige vis. Maar ook Quint heeft hele mooie vissen weten te vangen. Waaronder een mooie, dikke spiegelkarper!

Tom heeft het nieuwe record op De Ganzenkuil weten te verhogen naar een 25kg+ schubkarper!

Ben jij een visser die graag enkele nachten even weg wil? Dan kan dat op de Ganzenkuil!

Ben jij een visser die graag enkele nachten even weg wil? Dan kan dat op de Ganzenkuil!

Het is nu mogelijk om een vijf nachten kaart aan te schaffen. Neem hiervoor contact met ons op.

Het is nu mogelijk om een vijf nachten kaart aan te schaffen. Neem hiervoor contact met ons op.

Wil jij ook naar de Ganzenkuil? Klik dan hier.

 

Carpfarm Lake in Assen

Ben Francis, onze Engelse agent van Angling Escapes, is begin dit jaar naar CarpFarm Lake in Assen geweest. Het was nog koud en het was nog lastig vissen op dat moment.

Nu zijn alle prachtige karpers los en weten de vissers de karpers te verleiden.

Nu zijn alle prachtige karpers los en weten de vissers de karpers te verleiden. Mooie karpers tot wel 28kg+! Op onze Facebook pagina kun je de Trailer al vinden. En binnenkort zal de volledige versie gepost worden!

Wil jij je record verbreken? Kijk dan snel bij CarpFarm Lake en boek je trip!

 

Logo Angling Escapes

Angling Escapes
De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH St. Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Email: info@devissendehollander.nl
Website: www.devissendehollander.nl

 

Bekijk ook:
https://karper-magazine.nl/meer-nieuws-van-de-vissende-hollander/
https://karper-magazine.nl/motor-gp-vangsten-en-mooie-kortingen-met-de-vissende-hollander/
https://karper-magazine.nl/even-lekker-weg-met-de-vissende-hollander/