Etang Morlou Chalet is een 13,5 hectare groot domein, met een 3,5 hectare groot meer.

Etang Morlou Chalet is een 13,5 hectare groot domein, met een 3,5 hectare groot meer. Je bevindt je hier in een schitterende omgeving en kijkt uit over de glooiende heuvels met paarden, Charolais koeien en eeuwenoude eiken.

Etang Morlou Chalet is omringd door bosschages en een aantal bomen om vijf visstekken te creëren.

Etang Morlou Chalet is omringd door bosschages en een aantal bomen om vijf visstekken te creëren.Twee stekken hebben een huisje aan het meer en drie stekken zijn uitstekend geschikt voor de karpervisser die graag vist vanuit een tentje, caravan of camper met een maximum van vijf vissers in totaal.

Familielocatie

Etang Morlou behoort tot een van de betere familielocaties binnen het pakket van De Vissende Hollander.

Etang Morlou behoort tot een van de betere familielocaties binnen het pakket van De Vissende Hollander.Deze locatie biedt niet alleen voor jou als karpervisser zeer veel plezier, maar voor de hele familie zijn er zeer veel mogelijkheden!

Het meer

Doordat er via het bos aan de linkerzijde altijd water het meer in stroomt, is het water altijd fris, voedselrijk en gezond.

Doordat er via het bos aan de linkerzijde altijd water het meer in stroomt, is het water altijd fris, voedselrijk en gezond.De diepte varieert tussen de 1 en 1,5 meter tot wel 2,4 meter bij de dam aan de rechterzijde waar het water er weer uit stroomt. De zijkanten van het meer bestaan uit hard zand en dit loopt af naar de midden waar het modderig is. Er zijn geen obstakels, waterplanten of wier aanwezig in het meer! Mocht de karper zich alsnog ergens in vast zwemmen, dan zijn er twee roeibootjes aanwezig om naar de vis toe te gaan.

Het visbestand

Er zwemmen tussen de 250 en 275 karpers in het meer en het is een gevarieerd gezelschap, zodat het vissen spannend blijft.

Er zwemmen tussen de 250 en 275 karpers in het meer en het is een gevarieerd gezelschap, zodat het vissen spannend blijft.Je kunt bij Etang Morlou schubkarpers, lederkarpers, spiegelkarpers, goastkarpers, graskarpers, zilvergraskarpers en koikarpers vangen van groot tot zeer groot formaat en doordat de eigenaar zelf meren leegt en aan de mooiste en gezondste vissen kan komen, blijft dit visbestand zich uitbreiden.

Er zitten geen vissen onder de veertien pond zwaar in.

Er zitten geen vissen onder de veertien pond zwaar in.Verder zwemmen er nog prachtige grote steuren, een roze graskarper, albino meerval en goudwinde in Etang Morlou. Het water word door de eigenaar iedere twee jaar geleegd en dan verwijderen zij de ongewenste vissen. De bodem is schoon en ontdaan van hinderlijke obstakels en er zit geen wier of andere plantengroei in het water.

Fraaie steur van het meer.

Fraaie steur van het meer.De faciliteiten
Op het domein van Etang Morlou is een toiletgebouw met douche en een afwasruimte voor de mensen die liever kamperen. De broodjesservice wordt geregeld door de Nederlandse eigenaar bij de warme bakker en voor de boodschappen kun je terecht bij grote supermarkten op circa twaalf tot vijftien kilometer afstand, waar tevens leuke dorpen en stadjes liggen die de moeite waard zijn om te bezoeken.

De accommodatie

Dit vrijstaande chalet bevindt zich aan het meer Etang Morlou met eigen steiger en biedt ruimte voor vier tot vijf personen.

Dit vrijstaande chalet bevindt zich aan het meer Etang Morlou met eigen steiger en biedt ruimte aan vier tot vijf personen.Je hebt uitzicht op het meer met de daaromheen liggende glooiende weides waar paarden lopen, en het bos waar je kunt genieten van prachtige zonsondergangen. Vanuit het chalet kun je direct vissen samen met je gezin, vrienden of vriendin! Genieten van de rust en de schoonheid die de directe omgeving je te bieden heeft.

Kenmerken: Boot en/of voerboot toegestaan, grote karper, hond(en) toegestaan, voor het hele gezin.

Logo De Vissende Hollander

Deze accommodatie is te huur via De Vissende Hollander.
De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH Sint Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Email: info@devissendehollander.nl
Website: www.devissendehollander.nl