Er gaat niets boven Carpfarm Lake

In het hoge noorden van Nederland, tussen Groningen en Meppel ligt verscholen tussen de bomen het prachtige Carpfarm Lake. De naam hiervan komt natuurlijk niet zo maar uit de lucht vallen. Veel van de bewoners van het kristalheldere water zijn in het verleden via Carp Farm vanuit Frankrijk naar Nederland getransporteerd. Mooie spiegelkarpers die de genen hebben om groot door te groeien of die prachtig geschubd zijn.

Carpfarm Lake is een meer van wel tien hectare en biedt plaats voor maximaal negen vissers. Het is een zandafgraving van zo’n vijftien meter diep waar in het verleden de wegen van en naar de stad Groningen mee zijn aangelegd.

Carpfarm Lake is een meer van wel tien hectare en biedt plaats voor maximaal negen vissers. Het is een zandafgraving van zo’n vijftien meter diep waar in het verleden de wegen van en naar de stad Groningen mee zijn aangelegd.De bodem is merendeels hard zand, maar je kunt er natuurlijk ook de zachtere delen vinden waar met name het organische plantenafval zich heeft verzameld.

De bodem is merendeels hard zand, maar je kunt er natuurlijk ook de zachtere delen vinden waar met name het organische plantenafval zich heeft verzameld.De stekken

Er zijn drie tweepersoons stekken en drie eenpersoons stekken.

Er zijn drie tweepersoons stekken en drie eenpersoons stekken.Het gebied vanaf de trailerhelling tot en met picknickbank is privé en mag niet bevist worden. De stekken worden bepaald bij aankomst in overleg met de eigenaar. Mocht hierin een keuze dubbel vallen dan zal hierom geloot worden. De toegang/hek wordt om 14:00 uur geopend.

Er zijn geen douches, water of stroomvoorzieningen. Voor weekboekingen zal de eigenaar op de woensdag de aggregaat aan doen om accu’s op te laden. Hier dien je zelf rekening mee te houden. Wel worden er op twee plaatsen dixies (chemisch toiletten) geplaatst.

Carpfarm Lake is niet het meest gemakkelijke water van Nederland vanwege de helderheid van het water en de steile wanden, maar de visser die graag met een boot het water opgaat en zoekt naar de diepteverschillen, de randjes op de vele taluds, die eigen ondiepe kantjes kan bevissen, die kortom een allround visser is, die kan op Carpfarm Lake zeker enkele juweeltjes scoren.

Carpfarm Lake is niet het meest gemakkelijke water van Nederland vanwege de helderheid van het water en de steile wanden, maar de visser die graag met een boot het water opgaat en zoekt naar de diepteverschillen, de randjes op de vele taluds, die eigen ondiepe kantjes kan bevissen, die kortom een allround visser is, die kan op Carpfarm Lake zeker enkele juweeltjes scoren.Mocht je graag onderwater filmen om te kijken wat jouw aas doet, of heb je een bedrijf in de hengelsport, dan is Carpfarm Lake een top locatie om jouw product in actie te filmen.

Mocht je graag onderwater filmen om te kijken wat jouw aas doet, of heb je een bedrijf in de hengelsport, dan is Carpfarm Lake een top locatie om jouw product in actie te filmen.Het bestand

De bezetting is fantastisch te noemen. Prachtige volschub spiegels, two-tones, leder- maar ook schubkarpers tot een gewicht van 25 kilo maar met een gemiddeld gewicht van 14 kilo kunnen jouw deel zijn.

De bezetting is fantastisch te noemen. Prachtige volschub spiegels, two-tones, leder- maar ook schubkarpers tot een gewicht van 25 kilo maar met een gemiddeld gewicht van 14 kilo kunnen jouw deel zijn.Stuk voor stuk ook sterke vissen die het uiterste vragen van jouw materiaal en die de diepte onder je ook zeker zullen gebruiken om te strijden. Er zwemmen ongeveer 280 van deze mooie exemplaren rond op Carpfarm Lake!Aanwezig voor jou op locatie:
Onthaakmat en weightsling.
Alleen gebruik van CarpCare ontsmettingsmiddel, eventueel bij de plas te koop.

Kenmerken: Boot en/of voerboot toegestaan, grote karper.

Voor nadere informatie kijk je hier.

Carpfarm Lake kan bevist worden via Reisbureau De Vissende Hollander.

Carpfarm Lake kan bevist worden via Reisbureau De Vissende Hollander.Logo De Vissende Hollander

De Vissende Hollander
Westeinde 33
9079 LH Sint Jacobiparochie
Tel. +31 (0)518 – 419 995
Website: www.devissendehollander.nl
Email: info@devissendehollander.nl