Donderdag 1 mei was de start van de eerste, jaarlijkse Carp Inn op Het Kanaalke te Heusden Zolder dat georganiseerd werd door Gills & Scales. Iedere deelnemer kreeg een goodiebag, gevuld met een pakketje Voodoo boilies van Dreambaits en heel wat leuk materiaal van Korda. Na de inschrijving en een gezellige kennismaking met elkaar, werd het startsein gegeven om 12.30 uur. Alle hengels gingen snel in het water, maar helaas moesten ze wachten op de eerste karper tot de avond viel.Nadat de eerste lekkere warme maaltijd op de stek werd gebracht, viel de eerste nacht over de Carp Inn. Laat op de avond mocht Michael zijn eerst schub in het net leggen. Verder leverde deze nacht niets op. Maar tijdens dag twee ving Donny drie karpers, waarvan één kruising tussen een kroeskarper en een schubkarper. Met deze uniek vis kwam Donny aan de leiding.Foto:  de schub in ochtend van stek 6.

Even leek het alsof Donny ver vooruit bleef op de rest, maar in de avond ving Sammy zijn eerst mooie schub. Met deze grote vis kwam hij een flinke stap naar voren. Tot Donny wederom een schub wist te landen waardoor hij zijn voorsprong weer verder uitbouwde.Foto: de steur van stek 3.

Op stek 2 werd nog een mooie steur geland, maar deze telde helaas niet mee voor het klassement. Tijdens dag 3 ving Sammy zijn tweede grote karper, waardoor het verschil verkleind werd tot 9,7 kg. De nacht viel en dan gebeurde het onverwachte: Sammy ving zijn derde karper waardoor hij aan de leiding kwam met een verschil van 160 gram op de tweede in het klassement.Foto:  Sammy met een schubkarper.

Stek 6 levert nog een zeer mooie schub in de ochtendzon op, maar de twee titanen blijven verder visloos, waardoor Sammy verdient zijn eerste prijs in ontvangst mag nemen. Sammy mag in 2015 een midweek op karper vissen op Het Karperveen met zijn twee nieuwe, handgemaakte karperhengels van Poeli’s Rods. Beide hengels zijn echte pareltjes en ze zijn tevens speciaal voor de Carp Inn ontworpen.Foto: de winnaar Sammy Falarz en Bob Cuyvers (zaakvoeder Gills & Scales).

Van 14 tot 17 mei 2015 kunnen twaalf deelnemers opnieuw meedingen tijdens de Carp Inn 2015 aan Het Kanaalke te Heusden Zolder.

Gills & Scales
– Cuyvers Bob
Bronweg 57
3550 Houthalen
België
+32 (0)477 – 75 05 07
Email: info@gills-scales.be
Website: www.gills-scales.be