Zoals de naam al aangeeft zijn de PB Products Downforce Tungsten Contra-Liners contra gewichten. De Contra-Liners worden direct en eenvoudig op de onderlijn geschoven vanaf een houdertje.

Haal de lijn van de onderlijn door het ‘oogje’ van het houdertje en schuif de Contra-Liner op de onderlijn. Of deze nu ongecoat of gecoat is, de Contra-Liner past perfect door de juiste elasticiteit. Op deze manier hoef je geen putty of andere verzwaring voor de haak te plaatsen.

De Contra-liners zijn in 1 gram, 2 gram en 3 gram verkrijgbaar.

De Contra-liners zijn in 1 gram, 2 gram en 3 gram verkrijgbaar.Voor vele omstandigheden bruikbaar. Of het nu voor de fijne visserij op dressuurwater is of voor de grovere riviervisserij; voor elk wat wils. De Contra-Liner wordt een paar centimeter voor de haak geplaatst. Dit gewicht zorgt ervoor dat bij aasopname er wat meer druk op de haak staat. Deze prikt dan beter en sneller. Daarnaast zorgt het gewicht ervoor dat de onderlijn langer en beter gestrekt blijft liggen. Ook wanneer er kleine visjes of krabbetjes met het aas aan het ‘spelen’ zijn. Zekerheid!

Een zakje met zes stuks heeft een adviesprijs van € 9,99.

Website: www.pbproducts.nl.