KARPER VERNIEUWD!
Dezelfde kwaliteit zoals je gewend bent, maar dan in een nieuw en fris jasje, afgestemd op de lezer van deze tijd.Karper 104 ligt in de winkel of bestel hem direct online via:

http://www.beetshop.nl/vis-magazines/karper/karper-104

IN DIT NUMMER:


Ernesto Kamminga neemt je mee naar de rivier op zijn jacht naar beresterke rivierkarpers. Peter Nys en Remond van Dijk laten hun licht schijnen op (rig/lijn)camouflage; zin of onzin? Mandy Zupansic verbleef begin dit jaar in Frankrijk; een lange, ijskoude sessie die soms meer leek op een poolexpeditie, maar het doorzetten werd beloond! Thomas van Gestel beleefde een topsessie vlak voor en tijdens de paai, timing is alles! Verder in dit nummer het eerste deel van een drieluik van Willem Peters over de aas(r)evolutie, Richard Gans alias ‘The Goose’ nam een lezer mee de polder in voor een penclinic, Rob Hughes laat zijn succesvolle rig zien voor het vissen met pva-zakjes, Marc Westenberg ging op avontuur in Spanje op jacht naar grote comizobarbelen en team Karper ging op bezoek bij Het Karperveen. Dat werd een zeer productieve sessie!

Dit en nog veel meer in Karper 104, die nu in de winkel ligt. Je kunt Karper 104 natuurlijk ook online bestellen: www.beetshop.nl/vis-magazines/karper