De Splashdrone 3 van SwellPro 

De eerste waterdichte drone op de markt. Deze drone kan een landing in het water maken, blijft drijven, kan zich over het water voortbewegen en ook weer opstijgen uit het water. Daarom is de Splashdrone 3 van SwellPro bij uitstek de geschikte drone om mee te vissen.

Je kunt er vissen en plekken mee spotten vanuit de lucht maar je kunt er ook mee onderwater kijken en filmen. Dit kan het best gedaan worden door de Splashdrone uit te rusten met de 4k Camera Gimbal van Swellpro.

Je kunt er vissen en plekken mee spotten vanuit de lucht maar je kunt er ook mee onderwater kijken en filmen. Dit kan het best gedaan worden door de Splashdrone uit te rusten met de 4k Camera Gimbal van Swellpro.De camera is gemonteerd onder twee draaiende assen en corrigeert zelf de bewegingen van de drone waardoor het beeld goed stil blijft. Verder is het mogelijk om met de Splashdrone 3 je haak-aas en pva zakken tot 1 kg met het grootste gemak uit de drone los te laten op een plek naar keuze. Hiervoor wordt de drone uitgerust met een Pay-Load systeem.

Er zijn drie varianten van dit Pay-Load systeem. De Pl1 heeft alleen een release mechanisme. De Pl2 heeft bij het release mechanisme een camera zitten. Deze camera moet voor het opstijgen handmatig in de gewenste positie gezet worden. Met de camera van de PL2 kan alleen gekeken worden er kan niet mee worden gefilmd.

Er zijn drie varianten van dit Pay-Load systeem. De Pl1 heeft alleen een release mechanisme. De Pl2 heeft bij het release mechanisme een camera zitten. Deze camera moet voor het opstijgen handmatig in de gewenste positie gezet worden. Met de camera van de PL2 kan alleen gekeken worden er kan niet mee worden gefilmd.De Pl3, de beste uit de reeks, heeft hetzelfde release mechanisme als zijn voorgangers maar is uitgerust met dezelfde camera als de camera gimbal. De Pl3 kan met de afstandsbediening bewogen worden zodat je tijdens de vlucht voor de drone kunt kijken en tijdens het loslaten de camera naar onder kan richten.

De plek waar je jou haak wilt loslaten kun je via een app op je tablet of telefoon invoeren door gebruik te maken van waypoints of door het ingeven van GPS-coördinaten.

De plek waar je jou haak wilt loslaten kun je via een app op je tablet of telefoon invoeren door gebruik te maken van waypoints of door het ingeven van GPS-coördinaten.De Splashdrone 3 kan na het los laten van je haak of voer zelfstandig terugvliegen en landen via de return home knop op de afstandsbediening.

Een dril vanuit uit een bootje kan gemakkelijk worden gefilmd.

Een dril vanuit uit een bootje kan gemakkelijk worden gefilmd.De drone kan worden uitgerust met een bluetooth module. Deze module bestaat uit een deel wat in de drone zit en een losse ontvanger. Wanneer je deze ontvanger bij je draagt en de drone in de follow me mode zet dan volgt en filmt de Splashdrone jou waarbij de drone ervoor zorgt dat je midden in beeld blijft.

Volledig uitgerust.

Volledig uitgerust.Wij bieden twee verschillende versies aan, de fisherman version is uitgerust met een PL2 en kan geen gebruik maken van verschillende functies die in dit artikel beschreven zijn. Doordat alle Splashdrones volledig modulair zijn, kan ervoor worden gekozen deze drone later te upgraden.

De auto version is standaard volledig uitgerust en kan geleverd worden met een PL3 of Camera Gimbal. Deze zijn ook los te bestellen.

Website: www.swellpronederland.nl
facebook : swellpronederland
instagram : swellpro nederland

Logo SwellPro