Veel, héél veel bezoekers van Carp Zwolle wilden wel een pijltje gooien op de stand van Karper-magazine. Niet zo gek, want elke beursdag was er een week vissen op Resort du Der t.w.v. 550 euro te winnen! Dit in het kader van het 20+ jarig bestaan van zowel Carp Connections als Karper-magazine. De tweede prijs, een te gekke camou kledingset van Fishouflage/Life Line, mocht er ook zijn!Iedereen mocht 6 pijlen gooien, waarna er om 15.00 uur een heuse finaleronde gespeeld werd door 4 man die de hoogste score hadden behaald. Ook nu weer moesten er eerst 6 pijlen gegooid worden om te bepalen welke twee door gingen naar de finale.Dat de zenuwen parten speelden bleek wel dat juist in deze ronde sommige favorieten jammerlijk moesten afhaken…De twee hoogste speelde vervolgens een heuse 301 (best of three), en dat werden spannende potjes, zekere op vrijdag en zondag.Uiteindelijk waren het Joris Nijboer, Pim Dickhaut (rechts) en Jeroen van der Worp en die van Hans Sissingh van Carp Connections, die ook optrad als onvervalste ‘one hundred and eighty speaker’, hun felbegeerde hoofdprijs in ontvangst mochten nemen. Gefeliciteerd nog!Maar ook de nummer twee ging met een mooie prijs naar huis: een prachtige kledingset van Fishouflage/Life Line t.w.v. 149,95 euroEn had je meer dan 100 punten gegooid of een keertje bulls eye, dan mocht je een slinger geven aan het rad van fortuin en kon je zomaar bijv. een jaarabonnement winnen of een mooie karperspecial. Kortom het was feest op de Karper-stand!

Het was vaak dringen geblazen… toeschouwers genoeg!Hier nog wat extra foto’s:

Klaar voor de finaleronde…De twee finalisten speelden een heuse 301 en moesten dus uit met een dubbel.Rinze, het rekenwonder!Even passen voor de juiste maten…Het werd op zaterdag een spannende finale: Nederland-Duitsland 2-1! Een blije winnaar Joris Nijboer met Hans Sissingh van Carp ConnectionsDe vier met de hoogste dagscore van zondag, game on!De finale van zondag werd een prooi voor Jeroen van der Worp – die had wel een vaker een pijltje gegooid! 

 

Kijken of het vangen van (grote( karpers Jeroen net zo goed af gaat dan het darten! Misschien wel een bulls eye in de vorm van een 30 kg+ vis!Carp Zwolle gemist of nog een keer nagenieten vanuit de luie stoel?

https://karper-magazine.nl/live-blog-carp-zwolle-2018/