De Tactic V3 van Raven Hengelsport is een compacte voerboot met alle opties die je als karpervisser nodig hebt. Met een gewicht van 6,2 kg inclusief accu’s is deze lichte boot gemakkelijk mee te nemen. Ondanks het compacte formaat is er toch ruimte voor zo’n twee kilo voer en heeft hij een hookrelease system waardoor je gemakkelijk je lijnen uit kunt varen en los bij kunt voeren.

Dit kleine monster is voorzien van twee motoren die afzonderlijk van elkaar aangedreven kunnen worden. Dit resulteert in een korte draaicirkel. De motoren zien voorzien van een weedguard die er voor zorgt dat er geen wier en ander troep in de aandrijving kan komen. Een ideale boot voor het voeren en plaatsen van je onderlijnen op elk water in Nederland en ver daar buiten!

Wanneer je op zoek bent naar een voerboot die gemakkelijk in gebruik is dan kun je met de Tactic V3 uit de voeten!

Wanneer je op zoek bent naar een voerboot die gemakkelijk in gebruik is dan kun je met de Tactic V3 uit de voeten!Deze voerboot is van alle gemakken voorzien en toch eenvoudig te besturen. Open de oranje klep, plaats de accu’s en sluit ze aan met de connectors. De boot is nu eenvoudig van de buitenkant op te laden. Op de achterkant zitten vier LEDs. Twee die aangeven hoe vol de batterij is en twee die de status van de voerbak en hookrelease doorgeven. Dankzij deze LED’s en de felle koplampen kun je ook in het donker zien wat er op het water gaat gebeuren. De boot wordt geleverd inclusief handige opbergtas en oplaadbare batterijen met oplaadstation voor de handset.

Technische specificaties:
– Compact design van 47 x 31 x 25 cm
– Slechts 6,2 kg inclusief accu’s
– Laadvermogen van 2 kg
– Voorzien van twee motoren met schroefbeschermer
– 1,5 uur vaartijd op volle snelheid
– Maximumbereik van 500 meter in topcondities
– Accu indicatie d.m.v. twee LED’s
– Fishfinder voorbereid
– Twee felle, witte koplampen
– Stevig inklapbaar handvat

In de doos:
– Tactic V3 Voerboot
– 4 kanaals 5,8 GHz handset
– 2x 6 V 4.5 AH Loodaccu inclusief connectors
– 4x 1.2V 1500 mAH oplaadbare batterijen voor de handset
– 1x oplaadstation voor de oplaadbare batterijen
– Rubberen antenne voor de boot
– Handige opbergtas om de boot te beschermen
– Handleiding (Engels)

Adviesprijs: € 749,99. Een link naar dit product vind je hier.