Opvallend op Carp Zwolle is de prominente aanwezigheid van topmerken Chub en Greys. Onder een klein groepje karpervissers was de kwaliteit van deze Engelse merken al langer bekend, maar nu presenteren ze zich nadrukkelijker dan ooit aan het grote publiek.De Chub Outkast hengels zijn afgebouwd op dunne blanks van hoogwaardig carbon. Dankzij componenten als SIC geleideogen, Gunsmoke reelhouder, lijnvriendelijke lijnclip, oog om haak te bevestigen en een lasergegraveerd afdekplaatje zijn ze een genot om te zien. Deze hengelserie bestaat uit diverse modellen, peilhengels, spodhengels en stalker hengels.Luggage van Chub is nu voor iedereen beschikbaar. De inmiddels legendarische Vantage serie biedt luggage voor elke situatie. Alle foedralen, carryalls, baitbags, rugzakken, quivers, sleeves en allround tassen zijn gemaakt van het beste materiaal dat op de markt verkrijgbaar is. Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand en bovendien is de luggage enorm stijlvol vormgegeven.


Engels roestvrijstaal is gewild en daarom wordt er een run verwacht op de Precision range van Chub. De roestvrijstalen buzzerbars, banksticks, stabilizer, achtersteun en stage stands behoren tot de absolute top en bieden de kwaliteit waarvan elke karpervisser altijd droomde. De afwerking kan zonder schroom worden bestempeld als zeer hoogwaardig.


Ook de firma Greys laat de harten van karpervissers sneller kloppen en dat is logisch. Hun hengels zijn namelijk ontwikkeld met behulp van nano-technologie. Daarom is er meer dan drie jaar gedaan om de Aircurve hengels op de markt te brengen. Er is niets aan het toeval overgelaten en zelfs het kleinste onderdeel is uitgebreid getest in de praktijk. Het resultaat is een serie van vier hengels die zijn weerga niet kent. Als je deze hengels in de handen hebt, zegt je gevoel genoeg.

Maak kennis met de high-end merken Chub en Greys en bezoek de beursstand op Carp Zwolle. Eindelijk zijn hun hoogwaardige producten bereikbaar voor iedere karpervisser!

Chub en Greys zijn te vinden in hal 3, standnummer 329.

Websites: www.chubfishing.com & http://carp.greysfishing.com