Martin SB blijft innoveren en komt met een geheel nieuwe boilie range!
Martin SB blijft innoveren en komt met een geheel nieuwe boilie range! De Martin SB Champion Range bestaat uit de High Active en de High Protein boilies, Super Smog en foodbait pop-ups. Tijdens de afgelopen wereldkampioenschappen heeft het Franse nationale team hoge ogen gegooid met deze range. De Champion Range boilies zijn opgebouwd uit zeer hoogwaardige en wateroplosbare ingrediënten. Deze boilies zijn zacht, open van structuur en smelten langzaam waardoor er een continu eetlustopwekkend geur- en smaakspoor ontstaat.

De captain van het nationale team van Frankrijk, Nicolas Patin, met een prachtige vis gevangen op de High Active.

De captain van het nationale team van Frankrijk, Nicolas Patin, met een prachtige vis gevangen op de High Active.


De Champion Range bestaat uit:
• High Protein en High Active boilies in 15 en 20 mm
• High Protein en High Active, wateroplosbare pop-ups – combipack 10 en 15 mm
• High Protein Super Smog en High Active Super Smog
High Active
De High Active boilie uit de Martin SB Champion Range is opgebouwd uit zeer hoogwaardige ingrediënten zoals leverpoeder, squidmeel, krillmeel en heeft een pittige bite dankzij chilipoeder. De open structuur, speciale nabehandeling en de hoge wateroplosbaarheid van de Champion Range boilies garandeert een maximale aantrekkingskracht. De High Active boilies verzadigen niet, zijn licht verteerbaar en hebben een eetlustopwekkend effect. De High Active boilies ‘smelten’ zelfs bij lagere watertemperaturen waardoor de karpers snel tot azen over gaan.
Het nationale team van Frankrijk werd in 2016 2e tijdens het WK! Aas? Champion Range!

Het nationale team van Frankrijk werd in 2016 tweede tijdens het WK! Aas? Champion Range!


High Protein
De High Protein boilie uit de Martin SB Champion Range is opgebouwd met zeer eiwitrijke ingrediënten zoals leverpoeder, gemalen zijderupsen en tonijnmeel, heeft een percentage van maar liefst 10% Haith’s Robin Red en is bereid met pure zalmolie. De open structuur, speciale nabehandeling en de extreem hoge wateroplosbaarheid van de Champion Range boilies garandeert een maximale aantrekkingskracht. De ‘smeltende’ High Protein boilies verzadigen niet, zijn licht verteerbaar en hebben een eetlustopwekkend effect. De High Protein boilies hebben bewezen bij hogere watertemperaturen extreem effectief te zijn en de aanwezige karpers direct tot azen aan te zetten.
Andres de Rouville met een prachtige spiegel gevangen op een 15 mm High Protein popup.

Andres de Rouville met een prachtige spiegel gevangen op een 15 mm High Protein popup.


 

De Martin SB Champion Range wordt tijdens Carp Zwolle gepresenteerd, duurt je dat te lang? Surf dan naar: www.martinsb.com voor meer informatie! Pre-orderen kan ook, stuur hiervoor een mailtje naar: contact@martinsb.com.