Carplevel, de nieuwe karperspecialist van België heeft haar deuren geopend! Aas van hoge kwaliteit, een breed assortiment aan end tackle, hengels, molens, tenten, stoelen, slaapzakken en niet te vergeten een enorme dosis kennis. Het is sinds afgelopen vrijdag allemaal bij Carplevel te vinden. Op zaterdag 22 maart, een week voor de officiële opening, vond in het Belgische Heusden Zolder de openingsreceptie van deze nieuwe karperstore plaats. Trotse eigenaar Bart Coekaerts en Stieven Dupont mochten na maanden van hard werken eindelijk de eerste grote groep belangstellenden verwelkomen. 

Tekst en foto’s: Johannes van Herck
Na maanden van hard werken was er uiteraard ruimte voor felicitaties en bloemen.Bart en Stieven mochten meteen een grote groep belangstellenden verwelkomen.

De winkel

De ruim 470 vierkante meter van het mooie pand van Carplevel is niet met de minste merken gevuld. Een ruim assortiment van merken als: Korda, Delkim, Mainline, Cygnet, Carporter, Solar, Sonik, Angletec, Fortiss, PB, Rig Solutions, Ashima,The Force Rods, Stabillo, Parallellium, Nash, Fox, JRC, Berkley, Shimano, ACE, Dynamite Baits, Enterprise Tackle, Prologic, Okuma, Daiwa en Pro Line zorgen ervoor dat zelfs de meest ervaren karpervisser hier niet snel zal misgrijpen.
Het assortiment van Carplevel is gerust imposant te noemen.Zelfs de meest ervaren karpervisser zal hier niet snel misgrijpen.Alle producten zijn strak en overzichtelijk ingedeeld, hetgeen het winkelen zeer prettig maakt.

Naast het ruime gamma van Carplevel is er ook aan de gezelligheid gedacht. Zo heb je ruim de mogelijkheid om onder het genot van een bak koffie de meest recente karpermagazines door te nemen in de daarvoor speciaal ontworpen leeshoek. Karpervissen is tenslotte meer dan alleen materiaal aanschaffen. Carplevel is ook de plek voor het verkrijgen van deskundig advies. Zowel bij Bart als Stieven werd jaren geleden het karpervirus gediagnosticeerd en beide heren zijn inmiddels uitgegroeid tot ervaren karpervissers.
Carplevel is de moeite van een bezoekje meer dan waard!

Adresgegevens Carplevel

Beringersteenweg 108 bus 2

3550 Heusden Zolder (B)


Tel. +32 (0)11 – 42 44 37

Email: info@carplevel.be

Website: www.carplevel.be

Bij Carplevel staat de koffie altijd klaar. Graag tot ziens!