25 jaar Carp Zwolle wordt natuurlijk ook gevierd op de stand van Karper-magazine. O.a. met een ludiek boiliespel waarmee elke dag 25 kg premium boilies te winnen zijn van Nash Bait, Martin SB en Proline, maar ook ‘privé’ clinics van topkarpervissers als Frank Warwick en Mark Pansar én een winactie van een Raptor boot + elektromotor voor nieuwe én bestaande abonnees. Dus kom naar de stand van Karper-magazine naast de ingang naar Hal 4 (standnummer 418)!

BOILIEPONG: WIN 25 KG BOILIES!
Gooi jij een of meerdere boilies in de 25 punten beker en heb jij het hoogste puntenaantal die dag? Dan win jij 25 kg premium boilies van NASH BAIT, MARTIN SB of PRO LINE! Kom naar onze stand en probeer de 10 boilies in de bekertjes te krijgen. Dat lijkt makkelijker dan het is! Daag je vismaten uit en misschien ga jij wel met 25 kg Banana Cream van NashBait, de nieuwe Vitamin Activator van Pro Line of the good old Classic Strawberry van Martin SB naar huis!

‘PRIVÉ’ CLINICS VAN TOPVISSERS!
Tijdens Carp Zwolle zal de focus  vooral liggen op interactie met de bezoekers, interactie met KARPER-lezers. Zo zullen er elke dag een aantal kleinschalige clinics worden gegeven door topkarpervissers en KARPER-auteurs. Zo zullen o.a. bekende vissers als Frank Warwick van Sonik, Mark Pansar en Mike van Delft van Nash, Peter Nys en Ian Russell van Avid, Piet Vogel en Martijn Nederpel van PB Products, een rig & bait clinic geven.PROGRAMMA

Vrijdag

11.00 uur KARPFEN

12.00 uur ??(PROLINE)

13.00 uur Rinze Beverwijk (Team KARPER)

14.00 uur Martijn Nederpel (PB PRODUCTS)

Zaterdag

10.00 uur Richard Gans (GOOSEFLOATS)

11.00 uur KARPFEN

12.00 uur Ian Russel (AVID)

13.00 uur Mike van Delft (NASH, Team KARPER)

14.00 uur Frank Warwick (SONIK) 

15.00 uur Piet Vogel (PB PRODUCTS)

Zondag

10.00 uur Richard Gans (GOOSEFLOATS)

11.00 uur KARPFEN

12.00 uur Peter Nys (AVID)

13.00 uur Mark Pansar (NASH)

14.00 uur Frank Warwick (SONIK)

AANMELDEN? Voor deze ‘privé’ clinics van max. 4-6 personen kun je je op de stand van Karper-magazine aanmelden. Wees er snel bij want VOL=VOL! Team KARPER is natuurlijk ook present! Remond van Dijk, Rinze Beverwijk, Mike van Delft, Johannes Van Herck en Mark Snel staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

HANDMADE GOOSEFLOATS
Op zaterdag en zondag is Richard Gans, alias ‘The Goose’, ook aanwezig om te demonstreren hoe hij zijn prachtige karperdobbertjes maakt. Misschien mag jij wel je eigen karperpennetje maken met je naam erop!

WINACTIE RAPTOR BOOT VOOR (NIEUWE én BESTAANDE) ABONNEES


Neem je op Carp Zwolle een abonnement op KARPER (met een schitterend welkomstcadeau!) of ben je al lid? Dan maak je kans op deze schitterende Raptorboot + elektromotor!  Vul op de Karper-stand je contactgegevens in en wie weet ben jij wel de gelukkige winnaar!

Dus kom naar de stand van KARPER-magazine naast de ingang naar Hal 4 (standnummer 418)