Beet Nieuwe Stijl! Jazeker, Beet heeft een nieuw kleurrijk jasje gekregen en is inhoudelijk aangepast aan de wijze waarop een modern en toonaangevend hengelsportmagazine er anno 2013 uit moet zien.

Praktijkgericht
De praktijk zal in ieder artikel doorklinken. Door middel van korte en krachtige tips of vraag en antwoord zal de lezer op een snelle en duidelijke manier uitleg krijgen over echte praktijkvraagstukken, afkomstig van tophengelaars die bijna dagelijks aan de waterkant te vinden zijn.
Veel tips
In dit Beet februarinummer Nieuwe Stijl veel tips. Voor de witvissers 12 feedertips voor de wintermaanden en ook cuptips, waarin we aangeven hoe je precies voert, welke typen cups er zijn en waarvoor je deze gebruikt. Voor de roofvissers onder andere 10 wintertips voor het vangen van kapitale snoekbaarzen.

Sensatie
De echte sensatie van dit nummer zit wellicht in de Nekro Rig, een simpele manier om je zachte kunstaas in een handomdraai te bevestigen en optimaal te presenteren. Daarnaast brengen we prachtige artikelen van Sebastiaan Stevens over Hollandse karperpret, het vissen met zilveren pluggen op zeebaars van Toine van Ierland en Frans Vogels schrijft over zijn aanpak van de rivieren voor het vissen op barbeel.

Veel kijk- en leesplezier en laat ons via facebook of per mail weten wat je ervan vindt!