De mobiele revolutie is in volle gang, nagenoeg iedereen heeft een mobiel, tablet of laptop die meegaat naar de waterkant. Het nadeel van al deze apparaten is dat ze niet echt bedoeld zijn om onder ‘visomstandigheden’ te gebruiken.

Bomen met stekkers en weersomstandigheden waarbij het altijd 21 graden, droog en windkracht twee,  zijn voor veel vissers een onbekende. Daarnaast wordt er vaak gevist in het donker. Een goede bescherming voor je mobiele apparaten en de mogelijkheid om deze veilig op te bergen en te gebruiken is dan ook een must. Avid heeft hier de oplossing voor met hun A-Spec Tech Pack.

Het A-Spec Tech Pack is ontworpen voor het opslaan van elektronische zaken zoals power packs, tablets, opladers en hoofdlampen. De tas is voorzien van een richel in de deksel, waarin de tablet of smartphone een plekje kan vinden, plus twee USB stekkers die het mogelijk maken om je elektronische zaken aan de buitenkant van de tas op te laden, terwijl je powerpack zich aan de binnenkant bevindt.

Voldoende ruimte om al je apparatuur veilig en compact op te bergen.

FEATURES

■ Ontworpen om veilig je elektronische apparatuur in te bewaren

■ In de richel in het deksel kun je je tablet of telefoon plaatsen

■ Voorzien van twee USB-poorten aan de buitenkant

■ Wordt geleverd met twee USB-kabels aan de binnenkant

■ Vervaardigd van waterafstotend Dura-Tec materiaal

■ Stevige deksel als extra bescherming

■ Volledig gevoerde wanden voor extra bescherming

■ Stormshield waterdichte bodem

■ Camo voering

■ 10 mm zware kwaliteit, dubbele ritssluiting

Twee USB kabels voor het verbinden van de USB poorten aan de buitenkant worden meegeleverd.

De advies prijs voor de A-SPEC TECH PACK is € 39,95.

WINNEN?

Avid stelt 3 van deze Tech Packs ter beschikking als prijs voor de lezers van Karper-magazine, vul hieronder het formulier in en wellicht ben jij binnenkort eigenaar van een A-SPEC TECH PACK!

 

Avid Tackle Talk