Avid Carp heeft met hun nieuwe ‘outline’ serie een nieuwe standaard gezet. De naam Outline slaat met name op het unieke camouflage patroon. De kleuronderbrekingen op ieder product zijn uniek en zorgen ervoor dat de producten tegen iedere ondergrond weg zullen vallen. Daarnaast zijn deze producten zoals je inmiddels misschien al wel gewend bent hoogwaardig afgewerkt! Laten we deze nieuwe serie eens onder de loep nemen.

Kun jij de contouren van deze producten zien? Precies! Karpers dus ook niet.

Ringed Lead Clips
Deze leadclips zorgen voor een extra scharnierpunt in je aasaanbieding. Knoop je hoofdlijn aan het ene uiteinde en je rig aan het ringetje en je bent klaar om te vissen.  En… niet onbelangrijk; visveilig! De vis kan het lood te allen tijde kwijtspelen als het nodig is, dus bij lijnbreuk sleept hij het lood niet achter zich aan. Alle tailrubbers van Avid Carp passen op deze leadclips.

Te gebruiken met alle tailrubbers uit de range van Avid!QC Lead Clips

QC staat hier voor ‘quick change’ wat letterlijk vertaalt natuurlijk snel verwisselbaar betekent. En dat is precies waar deze leadclip goed voor is; het snel kunnen wisselen van onderlijn. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld met PVA sticks vist. In een handomdraai demonteer je de onderlijn en kan je een pva stick over de onderlijn rijgen zodat je in no-time weer in kunt werpen.

Wil je snel van onderlijn wisselen en de boel goed gecamoufleerd presenteren? Dan is dit het antwoord!Lead Clip Kit

Dit pakketje bestaat uit maar liefst zeven complete loodclipmontages; tailrubbers, loodclips en maat 8 wartels. Natuurlijk is deze ‘standaard’ loodclip een klassieker, maar dat is niet voor niets. Het is eenvoudig, maar doeltreffend. Wat deze loodclips dan uniek maakt? Het camouflage patroon! De onderbrekingen in de monotoon gekleurde loodclips zorgen ervoor dat het onder water écht wegvalt.

Een klassieker in een nieuw jasje!Lead Clip Tailrubbers

Deze zachte tailrubbers worden per 10 stuks geleverd en sluiten  naadloos aan op alle leadclipsystemen van Avid Carp.  Het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat een loodclipsysteem nooit faalt; als het lood ergens achter blijft haken kan het makkelijk uit de leadclip getrokken worden dankzij deze zachte tailrubbers.

Wie het écht veilig wilt doen gebruikt natuurlijk een rubbertje!Ring Swivels
Met deze wartels kun je allerlei veilige montages maken! Dankzij de extra grote ring schuift deze wartel probleemloos over knopen en leaders.

Met extra grote ring voor extra veiligheid!(XL) Anti Tangle Sleeves
Deze anti tangle sleeves zorgen ervoor dat je onderlijn na het inwerpen en landen op de bodem goed van het lood worden afgeduwd zodat je onderlijn gestrekt land.

Extra lange anti tangle sleeves zodat de onderlijn goed van het lood af wordt gedrukt!PVA Links
Dankzij deze speciaal gevormde clips kun je met een gerust hart je montage met pva zakje naar de horizon slingeren zonder bang te zijn voor onnodig loodverlies, of in de war werpen. Deze clips bevestig je aan je (wartel)lood. Vervolgens kun je een pva zakje in het smalle uiteinde van deze clip klemmen. Hierdoor verspeel je geen loodjes meer tijdens het inwerpen met pva zakjes! Bekijk onderstaande video om in de praktijk te zien hoe je het product het best kunt gebruiken.

Enorm handig voor wie graag gebruik maakt van pva zakjes!