Avid Carp heeft met hun nieuwe ‘outline’ serie een nieuwe standaard gezet. De naam Outline slaat met name op het unieke camouflage patroon. De kleuronderbrekingen op ieder product zijn uniek en zorgen ervoor dat de producten tegen iedere ondergrond weg zullen vallen. Daarnaast zijn deze producten zoals je inmiddels misschien al wel gewend bent hoogwaardig afgewerkt! Laten we deze nieuwe serie eens onder de loep nemen.


Ian Russell showt enkele van zijn favoriete loodmontages!

Shrink Tube 1.6 & 2mm
Deze uniek gecamoufleerde krimpkousjes zijn leverbaar in diameters van 1,6 en 2 millimeter. Geschikt voor gebruik in combinatie met haken van maat 2 tot maat 8.

Krimpkous die geheel volgens de gedachten van de Outline range is vervaardigd.Speed links
Handig voor het snel verwisselen van rigs. Te gebruiken in combinatie met chod en heli bufferbeads en met het Ringed Lead Clip System. Een onmisbaar item voor de karpervisser die regelmatig van onderlijn wisselt!

Onmisbaar voor wie snel wil kunnen schakelen!Retroleads
Nieuw in de lijn van Avid Carp zijn de Retro loodjes. Bewezen ontwerpen, ieder met hun eigen functie. Of dat nu is het vastgrijpen van de bodem, uitstekende aerodynamische eigenschappen, of juist een loodje dat deze eigenschappen zo goed mogelijk combineert. Alles is beschikbaar in de nieuwe range loodjes. Een ouderwets goed ontwerp, met een tijdloze nieuwe camouflagelook!


Een retro design met een moderne twist!

Pindown unleaded leader 50 lbs
Dit leadermateriaal is zonder twijfel het soepelste leadermateriaal dat je ooit gebruikt hebt. Gemaakt van onze unieke PTFE vezels, snel zinkend en goed gecamoufleerd. Door deze eigenschappen valt dit leadermateriaal op iedere bodem weg en wordt het zo goed als onzichtbaar voor karpers! Door de souplesse van dit materiaal vormt het zich 100% naar de vorm van de bodem, dus scherpe randjes of obstakels zijn hierbij geen enkel probleem.

Makkelijk te splicen, soepel en sterk!

Pindown braided Hooklink 20 lbs
Pindown braided hooklink is het soepelste onderlijnmateriaal dat we geproduceerd hebben. Gemaakt met het Outline camouflagepatroon en dezelfde PTFE vezels als het Pindown Unleaded leadermateriaal. Hierdoor zullen je onderlijnen goed afzinken en onder water niet gedetecteerd worden door karpers!

Dit is zonder enige twijfel het soepelste leader materiaal dat je ooit gebruikt hebt!
Twee kleuren en twee sterktes dekken iedere denkbare situatie af!